Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bizonytalan vagyok a jövőnket illetően mert szeretem de közben nem ilyen életet akarok élni. Ti mit tennétek?
Az már régen rossz, ha nem tetszik mint nő.
Szerintem menjetek szét, és kezd el élni azt az életet amit szeretnél.
Köszönöm az eddigi kommenteket!
Én egy nagyvárosi környezetből szakadtam ki anno, amikor munkahelyváltással egyidőben megismerkedtünk. Nekem azóta hiányzik a pörgés, a pezsgő társasági élet amit ebben a kisvárosban nem találtam meg. Egyszerűen nincs kompromisszum, ott és úgy kell élnünk ahogy ő akar. Távol tart a családomtól, a barátoktól. Közben elhagyta magát meghízott és teljesen belemerült az anya szerepbe. Én meg másra vágyom.
Ezen lehetne változatni, ha mindketten akarjátok.
El lehet onnan költözni, vagy együtt elmenni a nagyvárosba szetnezni, a gyerek maradhat nagymamanal.
De mivel ő nem hajlandó rá, te meg belefáradtál jobb szakítani m
Lelkileg kiszolgáltatva nem lehet élni. Egészséged is rámehet.Ilyen vidéki nagyi típusok nem valók fiataloknak.
Magad érdekében gondolkozz !
Nagyon rossz választás volt. De nem a korkülönbség miatt, hanem az életvitel miatt. A kérdezővel egykorú nő is lehet ilyen, ha már gyerekei vannak. Az meg végképp elfogadhatatlan, hogy távol tartja a barátaitól, a családjától. Itt lépni kell, mert ez csak rosszabb lesz, már így is pocsékba ment 6 év. A kérdező #12 kommentjét olvasva egyáltalán nem sajnálom a nőt.
N
Figyelj, kedves kérdező... szerintem köztetek a kommunikációval van a gond. Szerettetek volna közös gyereket, de azt hat év alatt nem sikerült megbeszélni????!!!!!!!! Nem szeretsz ott élni, ahol éltek, de nem tudjátok megbeszélni?
Egyébként szerintem te sem igazán tudod, hogy mit akarsz, mert a "menjünk külföldre" és a "vállaljunk közös gyereket" kb. kizárja egymást, vagy legalábbis nagyon-nagyon-nagyon nehéz lenne megoldani együtt a két dolgot, hacsak nem akarod eltartani az egész családot egyedül... Na meg az is, hogy gyerekre is vágysz, meg társasági életre is. Szóval szerintem magadban is tisztáznod kellene, hogy mi a fontos számodra, különben lehet, hogy nagyot fogsz koppanni bárki mással is.
Te pezsegni akarsz, vagyis szabad lenni és mindent megtenni amivel jár. Ne húzd az időtöket, nem egymást keresitek.
Viszont lásd be, hogy te gyereket nem akarsz egyelőre senkitől, csak azzal enyhíted a "bűntudatod" hogy gyerekkel meglehetne oldani, de hogyan, amikor nem kívánod már?
Legalább magadnak ne hazudj már...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!