Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Bizonytalan vagyok a jövőnket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bizonytalan vagyok a jövőnket illetően mert szeretem de közben nem ilyen életet akarok élni. Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
30as srác vagyok, párom 40 múlt és 6 éve együtt neveljük az előző házasságából született 2 kisfiút. Terveztünk közös babát de mostanában egyre többet mondogatja hogy ő már nem biztos hogy szeretne. Közben megritkultak az együttlétek, nem tetszik úgy mint nő és ami frusztrál inkább az az, hogy sokat gondolkozom a költözésen mert más életet akarok élni. Több társasági élet, edzés, kirándulások stb. Kértem költözzünk külföldre de azt sem akarja. Szóval nem tudom hogy velük maradjak-e csak azért mert szeretem vagy inkább menjek a saját utamra.

2023. jún. 27. 08:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Az már régen rossz, ha nem tetszik mint nő.

Szerintem menjetek szét, és kezd el élni azt az életet amit szeretnél.

2023. jún. 27. 09:46
 12/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi kommenteket!

Én egy nagyvárosi környezetből szakadtam ki anno, amikor munkahelyváltással egyidőben megismerkedtünk. Nekem azóta hiányzik a pörgés, a pezsgő társasági élet amit ebben a kisvárosban nem találtam meg. Egyszerűen nincs kompromisszum, ott és úgy kell élnünk ahogy ő akar. Távol tart a családomtól, a barátoktól. Közben elhagyta magát meghízott és teljesen belemerült az anya szerepbe. Én meg másra vágyom.

2023. jún. 27. 10:03
 13/18 anonim ***** válasza:
67%

Ezen lehetne változatni, ha mindketten akarjátok.

El lehet onnan költözni, vagy együtt elmenni a nagyvárosba szetnezni, a gyerek maradhat nagymamanal.

De mivel ő nem hajlandó rá, te meg belefáradtál jobb szakítani m

2023. jún. 27. 10:32
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Lelkileg kiszolgáltatva nem lehet élni. Egészséged is rámehet.Ilyen vidéki nagyi típusok nem valók fiataloknak.

Magad érdekében gondolkozz !

2023. jún. 27. 10:39
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon rossz választás volt. De nem a korkülönbség miatt, hanem az életvitel miatt. A kérdezővel egykorú nő is lehet ilyen, ha már gyerekei vannak. Az meg végképp elfogadhatatlan, hogy távol tartja a barátaitól, a családjától. Itt lépni kell, mert ez csak rosszabb lesz, már így is pocsékba ment 6 év. A kérdező #12 kommentjét olvasva egyáltalán nem sajnálom a nőt.

N

2023. jún. 27. 11:25
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, kedves kérdező... szerintem köztetek a kommunikációval van a gond. Szerettetek volna közös gyereket, de azt hat év alatt nem sikerült megbeszélni????!!!!!!!! Nem szeretsz ott élni, ahol éltek, de nem tudjátok megbeszélni?

Egyébként szerintem te sem igazán tudod, hogy mit akarsz, mert a "menjünk külföldre" és a "vállaljunk közös gyereket" kb. kizárja egymást, vagy legalábbis nagyon-nagyon-nagyon nehéz lenne megoldani együtt a két dolgot, hacsak nem akarod eltartani az egész családot egyedül... Na meg az is, hogy gyerekre is vágysz, meg társasági életre is. Szóval szerintem magadban is tisztáznod kellene, hogy mi a fontos számodra, különben lehet, hogy nagyot fogsz koppanni bárki mással is.

2023. jún. 27. 11:41
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Ő két gyerekkel, 40+-osan már kényelmes életre rendelkezett be, amibe neked kell beidomulnod. Elég bátor, hogy semmi kompromisszumra nem hajlandó, szóval ez tényleg a megszoksz vagy megszöksz esete... A helyedben mihamarabb kilépnék, elvégre te gyerektelenként a legkapósabb éveidben vagy, másra vágysz, ő meg már egy lejárt lemez, két béklyóval, és most már a kinézete se kompenzál semmit.
2023. jún. 27. 11:51
 18/18 anonim ***** válasza:
92%

Te pezsegni akarsz, vagyis szabad lenni és mindent megtenni amivel jár. Ne húzd az időtöket, nem egymást keresitek.

Viszont lásd be, hogy te gyereket nem akarsz egyelőre senkitől, csak azzal enyhíted a "bűntudatod" hogy gyerekkel meglehetne oldani, de hogyan, amikor nem kívánod már?

Legalább magadnak ne hazudj már...

2023. jún. 27. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!