Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vele akarok lenni életem végéig, de közben bizonytalan vagyok, hogy tényleg Ő-e az igazi? Utálom ezt az érzést. Rossz így, ennyit tudok!

Figyelt kérdés
Ez csak átmeneti állapot?Mikor vele vagyok és Rá gondolok dobog a szívem nagyon,szóval érzem,hogy Szeretem! De közben érzem,hogy nem igazán bírok tényleg önmagam lenni,ezt ne úgy értsétek,hogy megjátszom magam,DEHOGY,csak van,hogy inkább nem beszélünk,nem kezdeményezek találkozást,nehogy megunjuk egymást,egyszóval ez a r...dt bizonytalanság!Elsők vagyunk egymásnak(18,18)Ez csak a tapasztalatlanság miatt van,mert még nem volt más? Nem voltunk még egymással sem úgy.7 hónapja tart!Ő azt mondja nagyon-nagyon szeret!
2009. jan. 31. 10:30
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Lány vagyok!
2009. jan. 31. 10:31
 2/11 anonim ***** válasza:

Én is pont ugyanezt érzem. Mintha én írtam volna, csak én 17 éves vagyok. Én is nagyon szeretem, de közben bennem van az is hogy mivan ha mégis...

Én sem szoktam talikat kezdeményezni, mert félek hogy megunom. Sokszor kérek szüntet mikor pár napig külön vagyunk utánna sokkal jobb. Csak van mikor kérek 3 nap szünetet abból 2-t úgyis együtt töltünk... :D

Szerintem ez lehet azért is mert ő az első neked. Nekem is ő az első komoly kapcsim.

2009. jan. 31. 10:37
 3/11 anonim ***** válasza:
Az első komoly kapcsolatomban én is így éreztem. De nem kell ezt túlbonyolítani: legyetek együtt minél többet és ne filózzatok ilyeneken. Az élet párosan szép, akkor meg minek szüneteltetni egy kapcsolatot?
2009. jan. 31. 10:42
 4/11 anonim válasza:
Nekem is ez az elso kapcsolatom 19 honapja tart es nagyon szeretjuk egymast es altalaban ugy szokottlenni ha mar nem jon minden masodik nap akkor ki vagyok borulva mert nagyon hianyzik, en vele akarom leelni az eletem es o is en velem ezt mondja. Nyaron meg akarja kerni a kezem, nem hinnem hogy tul korai lenne mas is van igy. Es nekunk meg ott van raadasnak hogy az o szulei nem akarjak h velem legyen tiltjak tollem es ennek ellenere engem valaszt, most a szulei azt hiszik hogy nem vagyunk 1utt mert azt mondtak neki ha kibekul akkor otthonrol pakolhat. tehat mindent megtenne o is ertem es en is oerte. o 20 eves lesz en pedig 18. (lany vok) szerintem elso szerelembol is lehet eletre szolo dolog!! Sok sikert nektek! :)
2009. jan. 31. 10:46
 5/11 anonim ***** válasza:
Igen, tapasztalatlan vagy. De általában nem az első az utolsó.
2009. jan. 31. 10:50
 6/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!:)

És ne értsétek félre még soha nem volt semmilyen szünet,veszekedés,egyszóval úgy minden jó.Lehet tényleg csak én vagyok buta,neki meg sem fordul ilyesmi az agyában,csak hogy szeret!:) mert ezt mondja.Változtatnom kell ezen,mert ez csak felesleges kombinálás,taktikázás.

2009. jan. 31. 10:50
 7/11 anonim ***** válasza:
Így van. ne etesd tle magad mindenféle hülyeséggel. Vannak hibák egy kapcsolatban is, megkell beszélni majd elfelejteni. Te se filózz ezeken a gondolatokon. Akárhányszor eszedbe jut nézegess közös képeket, emlékeket eleveníts fel és rájössz hogy tényleg szereted :)
2009. jan. 31. 11:18
 8/11 anonim ***** válasza:

Szerintem,mivel már 7 hónapja harmóniában éltek,kezdjétek azzal a bizonytalanság elűzését,hogy lefekszetek egymással. Az első szex nagyon meg tud mélyíteni egy kapcsolatot,és korban is elég idősek vagytok már.Majd figyeld meg,ha túllesztek rajta,2 napot is tűkön ülve fogtok külön tölteni,mert annyira hiányozni fog a másik.

De egyébként igen,a tapasztalatlanság is rájátszik,nehéz megtalálni a kevés tali,és a sok közti különbséget.

Fiatalok,szexre fel!:D

-Reaper- [F/22]

2009. jan. 31. 11:27
 9/11 A kérdező kommentje:
Gondoltam már rá természetesen és úgy érzem kész lennék rá,mert bízom benne teljes mértékben 100%-ig,de előbb magamban le kell győznöm azt a butaságot,hogy néha úgy viselkedek vele,mintha nem bíznék benne és már mondjuk megcsalt volna vagy hasonló,pedig semmi ilyesmiről nincs szó.Átadom magam neki,mindent megteszek!:) Most itt sok bátorítást kaptam! Köszönöm!!!!
2009. jan. 31. 11:30
 10/11 A kérdező kommentje:
És még annyit...múltkor náluk voltam és elkalandozott a keze a pólóm alá,én pedig reflexből kivettem és a feje mellé tettem,és azt mondta úgy teszek mintha rosszat csinálna..de ezt mind csak mosolyogva.Arra gondolok,azért nem mer kezdeményezni a szeretkezés terén,mert azt hiszi,hogy nem akarom még vele,és nem szeretném,ha hozzám nyúlna,pedig dehogynem,nagyon is.Az Ő keze sokkal később kezdett el kalandozni,mint az enyém,talán pont azért,amit leírtam az előbb.Lehet benne valami?
2009. jan. 31. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!