Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bizonytalan vagyok a jövőnket illetően mert szeretem de közben nem ilyen életet akarok élni. Ti mit tennétek?
Erre csak most jöttél rá? Ahol gyerekek vannak, ott bizony a szabadság korlátozott. Ha tényleg szeretnéd, nem gondolkoznál ezen. Sajnos hat év együttélés után nagyon fájdalmas lesz a szakítás, különösen az élettársadnak és a gyerekeknek. De ha ennyire rosszul viseled ezt az életformát, akkor váltani kell.
N
2.
"korkülömbség"
Ne máááár!
Kérdező
Ti minek jöttetek össze? Semmi közös vagy hasonló nincs bennetek.
Itt nem a korkülönbség a legnagyobb baj, hanem hogy nem érzed jól magad ebben a kapcsolatban. Mások az elképzeléseitek, és nem tudtok kompromisszumokat kötni benne.
Ez lehetne egy korodbeli lánnyal is.
Persze ebben az esetben a barátnőd fog rosszabbul járni ha szakítotok, ő az idősebb, neki van gyereke. Viszont ha nem jó, beszélni kell róla mindenképp, és ha nem megmenthető tovább kell lépned.
Szerintem is halott dolog volt az eleje óta. Elvesztegetett idő.
Ő 40. Már a csaladalapítás reszen rég túl van. Ennyi idősen nem csodalkozok, nem akar több gyereket.
Te itt vagy 30. Életed csúcspontján, most kezdődhetne el a csaladalapítás is.
Szerintem ez a 10 év, főleg az ő javára rengeteg.
Én nem maradnék benne ebben a kapcsolatban (hamár eddig húztad), csak a szerelem miatt.
Szerelmes lehetsz még akárhányszor.
De fiatal most vagy, most élhetned meg ki magadat, most alapíthatnál családot, stb.
Ha benne maradsz, gyanítom marad minden ugyan így, csak az idő jár el feletted is, majd azt veszed észre, hogy lemaradtál mindenről, ami fontos lett volna neked.
Mérlegelj, melyik éri meg jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!