Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Bizonytalan vagyok a jövőnket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bizonytalan vagyok a jövőnket illetően mert szeretem de közben nem ilyen életet akarok élni. Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
30as srác vagyok, párom 40 múlt és 6 éve együtt neveljük az előző házasságából született 2 kisfiút. Terveztünk közös babát de mostanában egyre többet mondogatja hogy ő már nem biztos hogy szeretne. Közben megritkultak az együttlétek, nem tetszik úgy mint nő és ami frusztrál inkább az az, hogy sokat gondolkozom a költözésen mert más életet akarok élni. Több társasági élet, edzés, kirándulások stb. Kértem költözzünk külföldre de azt sem akarja. Szóval nem tudom hogy velük maradjak-e csak azért mert szeretem vagy inkább menjek a saját utamra.

2023. jún. 27. 08:41
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem fog menni szerintem így. Ha nem most rögtön, mert még kitartasz, de később szakítás kesz belőle. Ezek az érzéseid csak erősödni fognak ahogy múlik az idő. Ez nem fog elmúlni.
2023. jún. 27. 08:44
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Túl nagy a korkülömbség! Köszönj el tőle és járd a saját utadat. Nincs értelme már ennek a kapcsolatnak! Idővel találni fogsz magadnak egy korban hozzá illő nőt, akivel közös gyereket is tudtok majd vállalni.
2023. jún. 27. 08:45
 3/18 anonim ***** válasza:
66%
Nem csodálom hogy nem akar tőled. Hagyd békén. Menj "élni".
2023. jún. 27. 08:46
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Erre csak most jöttél rá? Ahol gyerekek vannak, ott bizony a szabadság korlátozott. Ha tényleg szeretnéd, nem gondolkoznál ezen. Sajnos hat év együttélés után nagyon fájdalmas lesz a szakítás, különösen az élettársadnak és a gyerekeknek. De ha ennyire rosszul viseled ezt az életformát, akkor váltani kell.

N

2023. jún. 27. 08:50
 5/18 anonim ***** válasza:
79%

2.

"korkülömbség"

Ne máááár!

Kérdező

Ti minek jöttetek össze? Semmi közös vagy hasonló nincs bennetek.

2023. jún. 27. 08:52
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Itt nem a korkülönbség a legnagyobb baj, hanem hogy nem érzed jól magad ebben a kapcsolatban. Mások az elképzeléseitek, és nem tudtok kompromisszumokat kötni benne.

Ez lehetne egy korodbeli lánnyal is.

Persze ebben az esetben a barátnőd fog rosszabbul járni ha szakítotok, ő az idősebb, neki van gyereke. Viszont ha nem jó, beszélni kell róla mindenképp, és ha nem megmenthető tovább kell lépned.

2023. jún. 27. 09:05
 7/18 anonim ***** válasza:
68%
Ez egy eleve halott dolog volt köztetek. Tényleg a 40 éves 2 gyerekes anyuka volt a legjobb az összes közül?
2023. jún. 27. 09:13
 8/18 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem is halott dolog volt az eleje óta. Elvesztegetett idő.

Ő 40. Már a csaladalapítás reszen rég túl van. Ennyi idősen nem csodalkozok, nem akar több gyereket.

Te itt vagy 30. Életed csúcspontján, most kezdődhetne el a csaladalapítás is.

Szerintem ez a 10 év, főleg az ő javára rengeteg.

Én nem maradnék benne ebben a kapcsolatban (hamár eddig húztad), csak a szerelem miatt.

Szerelmes lehetsz még akárhányszor.

De fiatal most vagy, most élhetned meg ki magadat, most alapíthatnál családot, stb.

Ha benne maradsz, gyanítom marad minden ugyan így, csak az idő jár el feletted is, majd azt veszed észre, hogy lemaradtál mindenről, ami fontos lett volna neked.

Mérlegelj, melyik éri meg jobban.

2023. jún. 27. 09:31
 9/18 anonim ***** válasza:
85%
Én lelépnék ha nem jó. Ő is biztos észreveszi hogy neked se kerek valami. Az meg nem perspektíva hogy más gyerekét nevelgeted te meg szeretnél sajátor.
2023. jún. 27. 09:33
 10/18 anonim ***** válasza:
86%
Azt nem mondtad el, hogy miért nem úgy élsz, ahogy akarsz.
2023. jún. 27. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!