Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom az utóbbi pár évben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom az utóbbi pár évben teljesen elengedte magát, mit tehetek?

Figyelt kérdés

7 éve vagyunk együtt, ő most lett 30, gyerekünk még nincs, terveztünk volna, de így már nem tudom mit tehetek vele.

Korábban sportos volt, focizott és lejárt a terembe, de a covid alatt elkényelmesedett otthon. Az elején még egyáltalán nem zavart, én akkoriban tanultam meg normálisan főzni, örültem, hogy értékelik amit csinálok, és jól esett gondoskodni róla, de akkor még teljesen máshogy nézett ki.

Én azóta visszamentem az irodába, ő meg otthonról dolgozik, nem tudom kontrollálni hogy mit egyen, féltem, tudja, hogy félek, hogy valami baja esik, de mintha teljesen ignorálná a következményeit a súlyának.

Veszekedtem, kérleltem, megfenyegettem, hogy otthagyom, próbáltam egészséges dolgokat főzni, de vagy nem eszi meg, vagy valami nagyon szemét kaját rendel mellé.

2023. jún. 26. 20:35
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
90%

Ez borzalom.

Ha így folytatja tőle se lesz gyermeked, mert a súlyos, túlzott elhízás a férfiaknál erőss potencia problémát okoz.

Ez saját tapasztalat. Én már elkönyveltem, hogy impotens vagyok. Aztán életmódot váltottam. Elkezdtem mozogni, futni, ledtam 20 kilót.

Most meg már, ha egy jó női biciklit látok, már attól is merevedésem van. 👍

2023. jún. 27. 11:41
 22/24 anonim ***** válasza:
42%
Miért kell mindig a pöcsötökről beszélni.
2023. jún. 27. 11:42
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

22.

Miért kell ilyen baromnak lenni??

Férfiaknál a túlzott elhízás igenis nagyon nagy gondokat okoz, ezért komolyan kell venni.

Eü. tájékozottságod látszik, hogy nulla.

2023. jún. 27. 12:07
 24/24 anonim ***** válasza:
37%
Nekem adhatod én bírom a dagikat :))
2023. jún. 27. 15:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!