Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom az utóbbi pár évben teljesen elengedte magát, mit tehetek?
7 éve vagyunk együtt, ő most lett 30, gyerekünk még nincs, terveztünk volna, de így már nem tudom mit tehetek vele.
Korábban sportos volt, focizott és lejárt a terembe, de a covid alatt elkényelmesedett otthon. Az elején még egyáltalán nem zavart, én akkoriban tanultam meg normálisan főzni, örültem, hogy értékelik amit csinálok, és jól esett gondoskodni róla, de akkor még teljesen máshogy nézett ki.
Én azóta visszamentem az irodába, ő meg otthonról dolgozik, nem tudom kontrollálni hogy mit egyen, féltem, tudja, hogy félek, hogy valami baja esik, de mintha teljesen ignorálná a következményeit a súlyának.
Veszekedtem, kérleltem, megfenyegettem, hogy otthagyom, próbáltam egészséges dolgokat főzni, de vagy nem eszi meg, vagy valami nagyon szemét kaját rendel mellé.
11.
Most komolyan, ön ennyire naiv? Mit várt a gyakorin? Kiforrott vitakultúrát, személyeskedés nélküli eszmecseréket? HAHAHA!
Nekem is volt egy párom, magas volt a vérnyomása volt, sokat kávézott, túlsúlyos is volt, családi diabétesz, de mellé nem ette az én egészségesebb főztömet, nem ment edzeni, csomó édességet evett, szóval én nem is főztem egy idő után neki, minek, ha úgyse eszi meg? Egyen akkor, amit akar, úgyhogy evett akkor gyorskaját vagy szendvicseket. Majd amikor elvitte a mentő, akkor az orvos ugyanazt elmondta neki, amit én elmondtam neki EGYSZER, hogy életmódváltás, mozgás stb., na akkor összekapta magát és ment is.
Én hiába rimánkodok, ha magától nem határozza el, érted.
Biztos nem fogok itt beleszakadni mások egészségébe, pláne hogy ő pl. még csak nem is volt a férjem.
7 évet beletettem ebbe a kapcsolatba, ha kidobom, nem tudom mikor lehet gyerekem..
Tudom, nagyon fura, hiába jöttem vele össze sportosan, de külsőre egészen eddig nem zavart, és ezt tudja ő is…
A 9-es válaszadónak igaza lehet. Nem tudom, teljesen tanácstalan vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!