Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg lehet tanítani valakit szeretni? Ha igen, akkor hogyan?
eddig azt gondoltam pszichopata vagyok aztán rájöttem, hogy még se csak nem volt senki aki előhozná a dolgokat belőlem.
nálam a megértés, nyíltság, intelligencia, humor, meg még 1-2 hasonló szarság váltotta ki..
és meg mondom őszintén boldogabb voltam "érzelmek" nélkül..
most csak vágyódok az illető után és vakarom a fejem, hogy mi a faszt kezdjek magammal:D
a válaszom.. megtanítani nem lehet valakit, mert ez nem olyan dolog ami tanulható..
de ha mélyen ott van valakibe akkor előhozható.
ha valaki tényleg pszichopata az megtanulhatja hogy hogyan viselkedik egy érzelgős ember.. a külső jeleket tudja szimulálni.. érted? de az érzelmeket mint olyat nem lehet megtanulni..
ezeket a dolgokat kis babaként "tanulod" el felnőttként már kialakult, vagy képes vagy érzelmekre vagy nem (szerintem)
hát én pár szót nem feltétlen úgy használok ahogy kéne:) sok szóval vagyok így.. pl: a zsidó szót se arra használom hogy valaki vallását szapuljam...
a lényeg hogy érted mire célzok:) cseréld ki a szót ha nem tetszik na:D sajnálom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!