Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyembe?

Figyelt kérdés

Gyermekem apja az exevel 1 munkahelyen dolgozik. Nem sokáig voltak együtt, túl sok minden nem köti őket össze (gyerek, emlékek) mi meg már évek óta együtt vagyunk, elvagyok jegyezve, gyermekünk van.

Mondtam neki valamelyik nap hogy beszélnem kell az exevel valamit csak tőle tudok megkerdezni. Most ezt nem írnám le mert ha fent van itt magára ismer....

És párom kikelt magából hogy minek beszélsz vele, hagyd a fenébe meg ilyenek. Azaz NEM AKARJA HOGY ÉN BESZÉLJEK VELE!!! Vajon miért is? Elkezdtem egész hétvégén ezen agyalni. Talán fel hiogy valamit mond, elszól róla? Egy helyen dolgoznak sokszor.... De dugasra nincs lehetőségük ez egesz biztos a csaj egy olyan helyen van ahol egyedül szolgál ki, nincs lehetősége bezarni sem, egy picike fagyizó, 0 lehetőség erre. Párom időbe ér haza mindig, de szerintem van ott valami....

Nem hallhatók ott egesz nap hogy kukkoljam ott őket ez nem opció, hamar eszrevennének. Nem tudom jogy deritsem ki de otthon meg háború lesz ha kitudódik mégis beszélnek vagy akármi más....

Mit tennétek?

Hagyjam? Beszéljek vele? Deruljenek csak ki a dolgok?!

2023. jún. 26. 09:54
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Nem együtt dolgoznak!!! Egy helyen!!! Normál esetben össze sem futnak. Épület 2 másik végében. Mondjuk úgy képzeljétek el mint az Arkadot 1001 bolt ő az egyikbe amaz a másikba. 2 végében. Így értem az együtt.
2023. jún. 26. 10:43
 12/15 A kérdező kommentje:

Én is így gondolom utolsó. Abnormalis reakció volt rá.

Vaj van a füle mögött

2023. jún. 26. 10:44
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Én akármibe lefogadnám, hogy az exxel nagyon csúnyán viselkedett a múltban és attól tart, hogy az ex neked elmesél mindent.
2023. jún. 26. 10:44
 14/15 anonim ***** válasza:
80%

És már kezdődik is, mert agresszívan viselkedett és "megtiltja" hogy mit tegyél! Ha eszed van gyerekestül elhagyod! Az a "férfi" akivel együtt élsz most mutatta ki a foga fehérje egy részét és ha kiderül, hogy te elmentél az exhez, akkor nehogy kapjál tőle jó nagy pofont, vagy elhordjon mindennek, bezárjon a házba.

Nem keresném fel a nőt, egyszerűen elhagynám a párod.

2023. jún. 26. 10:47
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is valamit félt, ok nélkül biztos nem tiltaná, hogy beszélj vele.
2023. jún. 26. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!