Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a megoldás? Hogy lehetne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a megoldás? Hogy lehetne ezt szépen megbeszélni?

Figyelt kérdés

A szerelmem jóban van a munkatársával (40,50 körüli nő) nem lenne ezzel gond. Ne is utálkozzanak stb. De ez a nő folyamatosan írogat a barátomnak minden sz@rral kapcsolatban. A barátom meg nem akar bunkozni vele, vissza ír beszél vele. Engem viszont rettentően idegesít hogy tök sokszor együtt vagyunk és hallom hogy csipog az a rohadt telefonja. Képes tényleg olyan sz@rságokkal rá írni hogy (jó leszakadt az ég, meg hogy köszi a kedves szavakat amiket tegnap mondtál( a gyerekeinek kívánt sok szerencsét mert ballagásuk volt) random rá írt hogy hogy telt a nap tehát rettentő idegesítő. A nőnek nincs párja egyedül él a gyerekeivel. Róla tudni illik hogy egy kis r#b@nc, de tényleg! Amikor még élt az anyja az is be ment hozzá a meló helyére (ezt úgy hallottuk amúgy) és patáliat vágott az anyja. Idézem ezeket mondta neki a saját anyja (te egy büdös ku*v@ vagy! A fiatal f@sz kell neked mi?! Te büdö$ r#b@nc! Undorító vagy!)

És én ez miatt is nagyon feszült meg ideges vagyok ha látom hogy beszéltek. Már nem dolgoznak együtt pár napja. Kíváncsi vagyok hogy meg szűnik ez (nagyon remélem hogy igen)

Ma is szét simogatott a barátom meg végig rám figyelt stb. De alig tudtam vele foglalkozni. Meg is kérdezte hogy miért voltam ilyen csöndes meg minden aztán mondtam hát ezért.. Végig fogta a kezemet aztán, mondta hogy neki nincs baja vele mint emberrel stb. DE ENGEM NEM ÉRDEKEL! Én nem szeretném ha ilyen nővel bármilyen kapcsolatot is tartana.

2023. jún. 25. 21:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
31%

Márpedig azért nyomul, mert a párod vevő rá. Még azt is leszarja, hogy téged zavar, hiszen nem tesz semmit. Ha egy utolsó idegen lenne neki, nem érdekelné, tudná (pontosabban akarná) ignorálni.

Volt a kapcsolatomban ilyen, hogy egy nő folyamatosan írogatott a páromnak mindenféle mondvacsinált indokkal. Volt pl, hogy 2-3 alkalommal kérdezte meg ugyanazt a dolgot, vagy olyasmi miatt írt, amiben nem is a párom az illetékes . Normálisan elmondtam neki, hogy ez kicsit már átlátszó, és zavar engem, hogy nem telik el nap a nő nélkül. Pedig aztán a párom lerázta két szóval mindig, de ebből nem értett. Ő is látta, hogy ez tényleg nyomulás, és le is építette.

2023. jún. 26. 08:46
 12/17 anonim ***** válasza:
70%

De az is nő nem nyomul, sőt azt sem tudjuk, hogy a kérdező párja az esete-e valójában!

Nektek ellenkező nemű munkstársaitok, barátaitok nincsenek? Egy kukkot nem szólnék, hogyha exről volna szó, de ez egy kiélt 40-50 éves vén csoroszlya, aki már ráncos is legalább egy kicsit, minek a francnak kéne a pasasnak?

Szart se tudunk, és hogyha annak az asszony tényleg csak barátilag közeledik, akkor mi van? Ha nem is ír vele többet, akkor is még mindig kollégák!

Mondjon fel? Oké, aztán az új munkahelyen lehet akad 2 olyan nő, akinek tetszik a férfi és írni fog velük, mert ő nem akar bunkó lenni, hiszen nap mint nap látja a kolleginák pofáját és qrva kínos.

Azzal már aztán sokat ér el, hogy megbeszélik, hogy ne írjon vele, de az lenne a legjobb hogyha levegőnek nézné.

Majd jön más/új munkatárs, szomszédcsaj, a kérdező "barátnője" akinek bejön a férfi. Azoktól is eltiltja?

Abból van az, hogy elege lesz és tényleg félrelép, vagy szakít, mert féltékeny, ki akarja sajátítani mintha egy tárgy lenne!

Mennyi önbizalomhiányos nő ontja magából a hülyeséget. Eszem megáll. 😑

2023. jún. 26. 09:03
 13/17 anonim ***** válasza:
77%

Azért nem akarjátok letolni, hogy az anyukátokhoz szól? O is nőnemű! :D

Vagy azért, hogy rápillant egy idegen nőre?

(Nem, nem csurog el a nyála és hasonlók :D csak ránéz!)

2023. jún. 26. 09:09
 14/17 A kérdező kommentje:

Még nagy nehezen elviseltem, hogy mivel munkatársak így nem akar bunkó lenni stb stb. De MOST MÁR NEM FOG OTT DOLGOZNI A BARÁTOM!! NEM LESZNEK MUNKA TÁRSKAK!!!

És nem szeretném, hogy így ezek után is irogatnának. Mert így nem lehet azt mondani hogy "munkatársak".

2023. jún. 26. 10:03
 15/17 anonim ***** válasza:
58%

De barátok lehetnek még mindig!

Női barátai nincsenek, neked fiúbarátaid, ő féltékeny? Egyedül vele írkál a kollégák közül? Pontosan miről dumálnak? Volt ott egy olyan megjegyzés, ami félreérthető az egyik részéről minimum? Kutakodtál a telójában, mert otthon sokat emlegeti a nőt, hogy:

"De kedves, sajnálom őt, bírom őt, jól végzi a munkát!"?

Vagy előtted a szemed láttára írt neki vissza?

A párod amolyan jó, vagy befolyásolható típus, sokat ad arra, hogy más mit gondol róla a környezetében, vagy pont ellenkezőleg? Az új munkahelyen is akadhat női kolléga, akivel csevegni fog, akkor mi lesz? Ismét felmond?

2023. jún. 26. 10:08
 16/17 anonim ***** válasza:
62%
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka.. - Na ilyen esetben aggódhatsz, a te problémád ehhez képest semmi.
2023. jún. 26. 10:42
 17/17 A kérdező kommentje:

#15 NEM!! Nem lehetnek. Nagyon ritkán működik az ilyen barátság.

Nem nincs nő barátja, soha nem is volt. Nekem sincsenek fiú barátaim (voltak mielőtt még megismerkedtünk, a vége az lett hogy valamelyik fél mindig többet akart)

Neki nincs miért feltekenynek lennie. Mert egyáltalán nem beszélek pasikkal.

Szinte igen, jóformán csak vele írogat. Mert a nő folyamat minden hülyeséggel rá ír. Van egy másik munka társa is de az tényleg csak munkával kapcsolatba ír rá pl.holnap ekkorra meg akkorra kell jönnöd stb stb.

Pontosan miről dumálnak: Hmm pontosan nem tudom. Minden féléről. Volt olyan, hogy barátom ment a haverjaival koncertre úgy hogy csak a haverok mentek egyik se vitte a barátnőjét. És felhivta telefonon a nő a barátomat valami hülyeség miatt, hogy jajj találtam neked munka lehetőséget a benzin kuton stb. Aztán valahogy szoba jött az hogy megy koncertre aztán azt mondta neki a nő hogy: haha én biztos nem örülhetek neki..

Nem láttam még semmi félre érthetőt.. Nem néztem bele a telefonjába.

Volt hogy előttem írt vissza neki, jaa..

"Az új munkahelyen is akadhat női kolléga, akivel csevegni fog, akkor mi lesz? Ismét felmond?"

Itt se az miatt mondott fel mert nem szeretem ha beszélnek hanem óra leépítes volt de mindegy amúgy. Előző munkahelyen is volt nő és írásban is beszéltek. Viszont rá nem voltam féltékeny 1.az hogy van párja 2.nem ribi 3.nem zaklatta a nő 4.nem írt rá minden sz@rral.

2023. jún. 27. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!