Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A férfinak rengeteg partnere...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfinak rengeteg partnere volt előtted (40-50), és neked csak néhány, akikkel kapcsolatban álltál (5 alatt), akkor ebben az új kapcsolatban hogyan lehet azon túl lépni, hogy ekkora a különbség?

Figyelt kérdés

A férfit persze nem zavarja, hogy "jó kislány" volt a párja, jó lesz feleségnek.

De engem zavar, hogy egyiket vitte az ágyba a másik után.

Értem én, hogy a múlt az a múlt, de nem sikerül rajta túl lépnem.

Irigység érzete miatt sem

2023. jún. 25. 17:53
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

30

Oké, így más, de csak akkor, ha téged sem zavar, hogy a nődnek ennyi pasija volt.

2023. jún. 26. 11:05
 32/37 A kérdező kommentje:

Úgy kerül nálam szóba ilyen kérdés, hogy történnek dolgok, és van is egy stílusa egy embernek, és azzal kapcsolatban felmerül. Pl. elvárásai vannak és olyanokat mond, hogy "a lányok úgy szokták", 5-10-ből nem akar az ember szerintem átlagot mérni, hanem akkor ha jóval több volt.

Illetve én el sem tudnám képzelni, hogy fogalmam se legyen róla, hogy mit csinált előttem. Volt-e kupiban stb. Persze értem, hogy mire gondolsz, ha nem tudom, akkor utána nincs min rágódni. Csak jobb lenne tudni és olyan partnert találjon magának, akit ez nem zavar.

Én nem véletlenül "húztam az időt" anno, aki olyan volt, az egy-két hét alatt lelépett, aki meg engem akart, az kivárta ezt a "hosszú" időt. Így aztán zavar, ha a másik belesz@rt mindenbe, aztán én meg fogadjam el ezt, hogy nem használta az agyát. Innen jön az irigység kérdése, hogy ha tudtam volna, hogy ennyi partnerei lesznek a jövendőbeliknek, akkor most úgy nem érezném hülyén magam, ha én is belementem volna az adódó lehetőségekbe. Ezzel szemben olyat nem találok, mint én. Az előzőknek is csak azért lehetett kevesebb, mert még fiatalabbak voltunk, utánam lehet, hogy ők is felzárkódtak.

Férfiként persze egyszerűbb "lazulni", nem te leszel terhes, meg általában az egyik csajról a másikra ők viszik a betegségeket, amíg bennük csak lappang. De a volt páromnak, ha volt 10 partnere, attól nem estem hanyadt. Mert ebből egy egy éjszakás volt, ahol a csaj konkrétan meztelenül a barátom ágyán várta, a többi meg kapcsolatban...

Pech persze, hogy én pont nem olyan vagyok mint akikkel eddig összekerült, és ebből lettek veszekedések. Mert a múltbéli dolgokat a jelenbe ülteti át.

Így nem is csak azt nem tudom "feldolgozni" (tehát pszichésen, mert én meg azt nem tudom elképzelni), hogy egyik nőről a másikra ment. Hanem a legrosszabb az az, hogy ezek a dolgok jelen vannak a mostani pillanatban, tehát a jelenbe behozza a múltját.

Más dolog lenne, ha megismerkedtünk volna és úgy lett volna, hogy jaj, de jó, de aranyos vagy sokkal jobb veled, mint az előzőkkel. Nem ehelyett egy vitánál az van, hogy "na, a női hiszti ezzel a csajjal is". Ehhez képest meg az előző párjaim azért szerettek, mert mielőtt eldurranna az agyam, tudok gondolkodni. Ezért nem éltem szélsőséges életet és ezért nem szoktam kiabálni, csak akkor ha már ötször szépen próbáltam a hülyeségre reagálni. Ehelyett persze én vagyok aki órákon át felesleges baromságokat beszélt, holott én valamit meg akartam volna beszélni, hogy máskor ne úgy legyen. Pl ne nyögjön be valamit, hogy melyik exével mi hogy volt.

2023. jún. 26. 16:40
 33/37 A kérdező kommentje:

Megmenteni a kapcsolatot és nem azonnal lezárni meg azért gondoltam, mert amiket a barátnőimtől hallok, az is elrettentő példa. Pl megcsalás, vagy a férj nem tud bánni a pénzzel, vagy a 30-40-es korosztályban már sok az akinek gyereke van mástól.

Viszont fontos a visszajelzés tőletek, hogy egyáltalán tudok majd vajon ezzel együtt élni vagy jobb tovább keresni és remélni...

2023. jún. 26. 16:58
 34/37 anonim ***** válasza:

Én én visszajelzésem feléd - bár már nem néztem hányadik kommentelő voltam - hogy akire hisztinek degradál egy számodra fontos dolgot, avagy elő-előhozakodik az exeivel, az minden, csak nem kibírható vagy tolerálható. Amellett, hogy nem csupán manipulál ezekkel, de még talán meg is vezet /honnan tudnád, hogy igaz e, hogy X vagy Y lány ezt meg azt csinálta / szerintem ez úgy élhetetlen, ahogy van.

Illetve jó volna elgondolkodni, miért is nem maradtak vele többen. Talán pont azért (is) volt ennyi partnere, mert kibírhatatlan?

Kérdező, az írásaid alapján nekem egy ritka értelmes nőnek tűnsz, ami itt a kérdezők közt nem gyakori. Szerintem te is tudod mit kellene tenned, csak várod, hogy többen megerősítsenek.

Akkor pedig itt vagyok, mimt egy megerősítésként: szerintem ez a pasi gáz. Ejtsd olyan hamar, amilyen hamar teheted.

2023. jún. 26. 19:32
 35/37 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2023. jún. 29. 17:25
 36/37 anonim ***** válasza:
Szia! Azóta történt valami? Együtt vagytok még?
2023. jún. 29. 17:28
 37/37 A kérdező kommentje:
Szia! Nem nagyon történt azóta semmi. Beszéltünk a dolgokról, azóta nem volt veszekedés.
2023. jún. 30. 16:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!