Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A férfinak rengeteg partnere...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfinak rengeteg partnere volt előtted (40-50), és neked csak néhány, akikkel kapcsolatban álltál (5 alatt), akkor ebben az új kapcsolatban hogyan lehet azon túl lépni, hogy ekkora a különbség?

Figyelt kérdés

A férfit persze nem zavarja, hogy "jó kislány" volt a párja, jó lesz feleségnek.

De engem zavar, hogy egyiket vitte az ágyba a másik után.

Értem én, hogy a múlt az a múlt, de nem sikerül rajta túl lépnem.

Irigység érzete miatt sem

2023. jún. 25. 17:53
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
57%
#8 ott a pont. Nem az számít, hogy ki hány partnert mond, úgyis bármilyen számot be lehet kamuzni. Az számít, hogy kapcsolatban hűséges volt-e. Lehet ő full hűséges típus, te pedig lehet mind a néhány exedet csaltad. Nem a body count a mérvadó.
2023. jún. 25. 18:13
 12/37 anonim ***** válasza:
21%

Így van.

Udv:19/L

2023. jún. 25. 18:16
 13/37 A kérdező kommentje:

Sajnálatos módon, amikor megismerkedtünk, akkor olyannak tűnt, mint én. Gondoltam, oké, ő pasi, akkor biztos volt vagy 15 barátnője. Aztán összejöttünk, és utána derült ki. Ez okozza a feszültséget. Ha előtte tudtam volna, akkor szerintem csak ismerősök maradtunk volna. De egy kapcsolatot már szétbombázni nehezebb.

Amiket érzek: a nemi betegség kérdése, az hogy én azért sem csináltam ezt, hogy ne kapjak el dolgokat, de egy partnerrel, át lehet vinni 50 emberét. Hpv-től nem is félnek a pasik, mert az inkább egyik nőről megy a másikra.

Másik ok: az irigység, ő aztán élte az életét, most már nem olyan érdekes az, most már jöhetne a család...

2023. jún. 25. 18:28
 14/37 A kérdező kommentje:

40 körül ez az átlagos szám?

Akkor a 40-es nőknél miért nem? Én max 1 barátnőmről tudok, akinek lényegesen több, mint 10 lehetett. A legtöbbnek csak néhány

2023. jún. 25. 18:44
 15/37 anonim ***** válasza:
46%
40 nem tul sok. Nekem is volt 40, de nem tunt extremnek. Evente 2-3 novel megvan 20 even belul.
2023. jún. 25. 18:58
 16/37 anonim ***** válasza:
72%

Én 40+ nő vagyok, a számom 10 alatt, mert nagyon válogatós vagyok. Tehát kevés komoly kapcsolatom volt, egy éjszakás meg nulla. De nagyon nem ez a jellemző. Mivel nálam 2 kapcsolat között 6-8 év is simán eltelik(szex nélkül), így kb.mindenki azt hiszi leszbi vagyok, vagy még szűz 😂 Ugyanis rajtam kívül is van a világon egy csomó szingli nő és ők bizony szexelnek addig is, amíg megtalálják az igazit.

Na, akkor számoljunk. 20évesen kezdi a nemi életet (kifejezetten későn az átlaghoz képest.) Most 40 éves. 20év alatt tehát volt évente 2 szexuális partnere. Az tényleg olyan rengeteg? Pasinál pláne.

Ha a nemi betegségektől félsz, el lehet küldeni STD szűrésre mielőtt gumi nélkül szexelnétek. Nem ördögtől való. De egyébként az olyannak is lehet, akinek csak egy partnere volt. Szóval akkor se ér megsértődni, ha azt mondja, ok., de menj el te is.

2023. jún. 25. 19:04
 17/37 A kérdező kommentje:
Ha lehet, kevésbé nyomjátok a zöld és piros gombot, tényleg érdekelnek a válaszok, nem szeretném, ha valaki rosszul érezné magát. Csak mert máris látom, hogy van amelyik hozzászólás 0%.
2023. jún. 25. 19:05
 18/37 A kérdező kommentje:

A gumit úgy kell rájuk erőltetni és akkor sem megy a dolog. Nekem eddig egyetlen egy "tudta" felhúzni 🙄

Én csak azon csodálkozom, hogy ennyire nincsenek hosszú kapcsolatok? Ha valakinek volt 2x5 éves kapcsolata, akkor máris "csak" 10 éve maradt "élni". Az alatt 10 vagy 20 "kellett volna" hogy összejöjjön. De akkor ezek szerint ez a ritka

2023. jún. 25. 19:09
 19/37 anonim ***** válasza:
26%

Kicsit rosszul érzem magam e miatt.

Üdv 19/L

2023. jún. 25. 19:11
 20/37 anonim ***** válasza:
68%

"De egy kapcsolatot már szétbombázni nehezebb."

Nehezebb, mint lenyelni, hogy egy riibanc?

2023. jún. 25. 19:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!