Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfinak rengeteg partnere volt előtted (40-50), és neked csak néhány, akikkel kapcsolatban álltál (5 alatt), akkor ebben az új kapcsolatban hogyan lehet azon túl lépni, hogy ekkora a különbség?
A férfit persze nem zavarja, hogy "jó kislány" volt a párja, jó lesz feleségnek.
De engem zavar, hogy egyiket vitte az ágyba a másik után.
Értem én, hogy a múlt az a múlt, de nem sikerül rajta túl lépnem.
Irigység érzete miatt sem
Ne turaztasd magad.
Nem rég még 65 volt a kamu párod.
Illetve te vagy a vén pasi és csak abrandozol.
Ezen vesződöm. Nyilván nálam meg van egy lelki probléma. De nem tudok kiugrani a bőrömből, és egyből másként gondolkozni, úgy ahogyan én sosem éltem.
Azt elfelejtettem írni, hogy egyidősek vagyunk, 33 évesek. És az én egy-két volt párom magától nem beszélt a múltjáról, nem tartott meg fotót, smst, emléket, viszont tudott értelmesen válaszolni kérdésekre. Pl hol dolgozott az a lány, miért szakítottatok. De ő más, őrzi a fotókat. De azt mondja, hogy már máshogy él. De ahhoz képest, ha mi szét mennénk, szerintem megint csak laza kapcsolatot kezdeni, csak bennem látott valamit, én meg benne, aztán csalódtunk e téren
Nem tudom mennyi az atlagos, csak azt hogy az még nem olyan szörnyű. Mondjuk nekem fele annyi se volt, de azert nem is 5.
Zavarna, de nem kizáró ok.
Bár ez sem ilyen egyszerű, mert pl ha utálja a gumit, akkor az azt jelenti, hogy massal se hasznalt. Es aki vele elment alkalmiba ugy, az mással is. Szoval a betegseg esélye igen magas.
Meg mondom, hogy volt e legalabb 2-3 éves kapcsolata. Mert ha 40 evesen mondjuk 5 honap volt a max, akkor ott valami nem stimmel...
Nem tudom más hogyan látja és nem is érdekel. Ami nekem sok/kevés, az úgyis rajtam múlik.
Nekem ez a szám sok. Nem érdekel hogy jött össze. Ha nem hosszú távú kapcsolatok voltak 1-2 egyéjszakással, akkor kösz, de nem.
Én, ha szingli voltam se feküdtem össze ezzel-azzal, mer' mé' ne. Hasonló habitust szeretnék magam mellé. Mert van ilyen is - több, mint gondolnád.
Ámbár persze, hogy ilyen esetben a férfiak kampányolni fognak, hogy ne érje őket sérelem mert belemártogatták minden jöttmentbe, de azért őket tessék elfogadni. Ugyan, hogy nem!
A másik dolog a gumi. Ha nem hajlandó felhúzni, mehet isten hírével. Nyafka, értetlen heréből van elég. A magánéletemben viszont nincs rá szüksèg.
Szerencsére vannak normális férfiak is. Tapasztalat.
"20év alatt tehát volt évente 2 szexuális partnere. Az tényleg olyan rengeteg?"
Szóval 20 év alatt nem volt semmi komoly kapcsolata? Senki mellett nem maradt még?
Igen erős red flag.
#29! Egy átlagot írtam. Lehet, hogy volt neki, akkor meg a köztes időkben volt több alkalmi.
Nem muszáj benne maradni rossz kapcsolatban. Ha megmaradt volna, akkor most nem lenne a kérdező párja. Nekem pl.3 év volt a leghosszabb kapcsolatom, mellette néhány 1-másfél éves. Miért kellett volna még 5-10évet kínlódnom benne, ha tönkrement? Így is maradt mondjuk 12 év, amikor senkim nem volt. Ha belemennék alkalmikba, az évi 3-mal már ki is jönne. Így is kijön a 40.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!