Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek ha a párom nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a párom nagyon unalmas?

Figyelt kérdés

Együtt vagyunk már három éve. Szeretem őt nagyon, mindig jól bánt velem. Ráadásul férfi létére nagyon házias, mindent megcsinál, egy szavam nem lehet rá.

Két éve költöztem hozzá. A szüleitől örökölt házban élünk. Hatalmas az az udvar. Van két kutyánk. Látszólag minden tökéletes, de mostanában semmit nem akar csinálni.

Állandóan fáradt, odabent ül

Játszik a ps-en, sorozatot néz,le húzott redőnyökkel. Olyan az egész ház mint egy kripta.

Pedig a munkahelyén nem kell megszakadni. Régebben többet kirándultunk, bicikliztünk, moziba jártunk, most meg semmi.

Ha próbálok vele beszélni erről akkor fel csattan, hogy nem érti mi bajom van amikor így is állandóan az van amit én akarok.

Csak az én kedvemért ilyen szépen megcsinálta a kertet, mondjuk megjegyzem szerintem én többet dolgoztam vele. Meg mindig el megyünk valamerre sétálni. Ez havi egyszer - kétszer egy pár órát jelent.

Ha a barátaimmal vagy a szüleimmel találkozok, ő soha nem akar jönni és nem is szól semmit, de látom rajta hogy nem tetszik neki.

Nem tudom mit tegyek. Lehet igaza van hogy én várok el túl sokat?

28N

2023. jún. 25. 14:58
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Én is unalmassá váltam a páromnak, előbb utóbb minden nő azt hiszi, hogy az élet kalandregények sorozata!
2023. jún. 26. 01:45
 12/12 anonim válasza:
26f vagyok, jót mosolyogtam, én is hajlamos vagyok erre, de tudom, hogy nem jó amúgy senkinek se, nekem se, csak hát kényelmes. Kb negyed-fél évente előjön, olyankor a párom letol egy 1.5 napos balhét, és minden megjavul, ajánlom neked is ezt, illetve egy tipp: mondj konkrétumot mit szeretnél csinálni.
2023. jún. 26. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!