Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki hasonló helyzetben? Úgy érzem nem akarom már őt és unalmas lett az egész együttlét.
5 éve vagyok kapcsolatban, hetente 2 napot vagyunk együtt mivel 50km-re lakunk egymástól és a munka miatt.
Kezdem úgy érezni hogy részemről ez az egész szerelem átalakult szeretetté. Mikor együtt vagyunk akkor mondjuk úgy hogy el vagyunk, én kicsit unatkozom mellette. Ő szeretné hogy eljegyezzem, az anyja is felhozta ezt már, de én nem akarom eljegyezni, mert kezdem úgy érezni hogy nem tudnék mellette megállni. Más nőket kívánok, erre az is rá játszik hogy összesen nővel feküdtem le. Vele és az exemmel és úgy érzem nem éltem még ki magam. Sok lányt visszautasítottam már, most se csalnám meg. A szexet is sokkal jobban kívánom mint ő, nekem a heti 5-6 simán menne, neki a heti 1-2 is elég, kicsit gáznak érzem hogy kapcsolat mellett még mindig ki kell vernem.
Tudom hogy a szakítás lenne a legkönnyebb, de 5 év után elég nehéz. Valaki van hasonló helyzetben? 23F
Nyilván így érzel, felnőttek vagytok, tovább kellene lépni! 5 év után ha ez hétvégi találkozásokból áll, akkor nyilván hosszú távon élhetetlen.
Teljesen normális, ha neki heti 1-2 szex elég, a nők másképp működnek, mint a férfiak, ő téged kíván, te a szexet, az, hogy ha nem találkoztok kivered néha bőven belefér.
Ha látsz benne jövőt, akkor össze kellene költözni, a jegyesség ráér, ha ez működik, és valóban házassági szándék van mögötte. Amit írsz, abból mégis az derül ki, hogy ez a lány téged már nem érdekel, úgyhogy bármilyen soknak tűnik az elpazarolt 5 év, mindketten jobban jártok, ha pontot teszel a végére, felesleges pazarolni egymás idejét.
"Tudom hogy a szakítás lenne a legkönnyebb, de 5 év után elég nehéz."
Ha úgy érzel iránta, ahogy írtad, a szakítás lenne tisztességesebb vele szemben is.
Igen, nehéz öt év után. De szerinted ha húzod az időt, akkor könnyebb lesz 6, 7, 10 év után?
Ha ő elköteleződést, eljegyzést, házasságot, esetleg gyerekeket is remél a kapcsolatotoktól, szerinted neki az kevésbé rossz, ha mielőbb szembesül vele, hogy nem te leszel az, akivel ezeket megélheti, vagy az, ha még évek telnek el így az életéből?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!