Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok mitől lesz unalmas egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mitől lesz unalmas egy fiú?

Figyelt kérdés
Én nem beszélek sokat, nincsenek barátaim akkor én annak számítok?
2022. nov. 17. 18:40
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
6%
Ha nem pénzes, nem tudja menő helyekre vinni, utaztani a nőjét
2022. nov. 17. 18:44
 2/27 anonim ***** válasza:
90%

Hm, pl. mindig csak otthon ül a TV, internet es játékok társaságában.

Nem foglalkozik velem, nincsenek hobbijai, nincsenek közös séták, nem ülünk be sehová, csak otthon ülünk állandóan.

2022. nov. 17. 18:45
 3/27 anonim ***** válasza:
80%
Buta, tájékozatlan, nincs miről beszélgetni, semmi nem érdekli ami egy lányt. Például csak az autókról beszél.
2022. nov. 17. 18:47
 4/27 anonim ***** válasza:
40%

Ezeket állandóan hurcolni kell jobbra balra, de hogy magától annyit mondanának, hogy figyelj ezt a vacsit én álom az már luxus. Alapból vidd el valahova, persze a saját kocsiddal de az se mind1, hogy milyen mert bármibe nem fognak beleülni.Ha valami olyanról beszélsz ami őket nem érdekli akkor az a baj, de meg se erőlteti magát h még akár csak egy hülyeséget is rámondjon akár poénosat, de ha mondod neki, hogy akkor ő dobjon fel egy témát akkor meg nem tud vagy csak a köröm haj smink jöhet szóba.A nem foglalkozik velem meg azt takarja, hogy nem 0-24 csicskulsz neki, ahogy ő gondolja, magán életed dobd ki mert a nagyasszony éppen kozmetikába megy te meg vár meg a kocsiban a szalon előtt..Hiába kérdezed ezt a nőktöl értelmes választ úgysem kapsz, és pl h le mered írni az igazat akkor meg majd itt puffognak meg vinnyognak h hat de hat de, közbe meg csak faj az igazság.

Akkor nem vagy uncsi ha van pénzed és hurcolod mindenhova és állsz is mindent.

2022. nov. 17. 19:10
 5/27 anonim ***** válasza:
45%

Utolsó ejnye bejnye ennyire aranyaso sz*k@t fogtal ki, hogy most minden nőt lehordasz? :D

Ez a te hibád, elvégre csak a külső számít a legtöbb férfinak, akk néhány nőnek hadd számítson a luxus, ez így fair! ;)

2022. nov. 17. 19:13
 6/27 anonim ***** válasza:
100%
ez van akkor, ha olyanokkal jöttök össze akikkel nem vagytok egyformák ... jönnek itt a szitkozódások, rágalmazások, szardobálás ... pedig csak ő ilyen te meg olyan, te (meg ő) voltál az idióta hogy alapból belementél a kapcsolatba, ezt már az elején érezni kellett volna hogy ez így nem lesz jó :D Én utálom a tömeget, meg úgy az embereket is, ergo nem járok sehova, és nekem ez a jó élet, vagyis sose jönnék össze egy olyan csajjal aki feltűnőségi viszketésben szenvedő palimadár, és folyton hisztizne nekem hogy nem viszem el sehova... minek vinném el? úgyis hazatalálna....
2022. nov. 17. 19:43
 7/27 anonim ***** válasza:
100%
attól is lehet unalmas ha pl nem egyeznek az ízléseink, nem ugyanott vagyunk az életben, stb és nem tudunk pl miről beszélni
2022. nov. 17. 20:24
 8/27 anonim ***** válasza:
100%

Igen te annak

De vannak unalmas nok, ne keseredj el annyira

2022. nov. 17. 21:36
 9/27 anonim ***** válasza:

Ha szűk az érdeklődési köre, ha nem lehet vele beszélgetni, ha nincsen más az életében, csak a munka, alvás, esetleg tv, számítógép. Ha nem mozdul ki otthonról.

Én aktív vagyok. Szeretek kirándulni, sétálni, sok különböző hobbim van, szeretek a barátaimmal lenni, rövid utazásokra menni, imádom az állatokat és hatalmas igényem van a kommunikációra. Szóval, nekem nem lennél megfelelő társ.

2022. nov. 17. 22:40
 10/27 anonim ***** válasza:
100%
Azt hogy egesz nap otthon van
2022. nov. 18. 09:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!