Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mitől lesz unalmas egy fiú?
Hm, pl. mindig csak otthon ül a TV, internet es játékok társaságában.
Nem foglalkozik velem, nincsenek hobbijai, nincsenek közös séták, nem ülünk be sehová, csak otthon ülünk állandóan.
Ezeket állandóan hurcolni kell jobbra balra, de hogy magától annyit mondanának, hogy figyelj ezt a vacsit én álom az már luxus. Alapból vidd el valahova, persze a saját kocsiddal de az se mind1, hogy milyen mert bármibe nem fognak beleülni.Ha valami olyanról beszélsz ami őket nem érdekli akkor az a baj, de meg se erőlteti magát h még akár csak egy hülyeséget is rámondjon akár poénosat, de ha mondod neki, hogy akkor ő dobjon fel egy témát akkor meg nem tud vagy csak a köröm haj smink jöhet szóba.A nem foglalkozik velem meg azt takarja, hogy nem 0-24 csicskulsz neki, ahogy ő gondolja, magán életed dobd ki mert a nagyasszony éppen kozmetikába megy te meg vár meg a kocsiban a szalon előtt..Hiába kérdezed ezt a nőktöl értelmes választ úgysem kapsz, és pl h le mered írni az igazat akkor meg majd itt puffognak meg vinnyognak h hat de hat de, közbe meg csak faj az igazság.
Akkor nem vagy uncsi ha van pénzed és hurcolod mindenhova és állsz is mindent.
Utolsó ejnye bejnye ennyire aranyaso sz*k@t fogtal ki, hogy most minden nőt lehordasz? :D
Ez a te hibád, elvégre csak a külső számít a legtöbb férfinak, akk néhány nőnek hadd számítson a luxus, ez így fair! ;)
Igen te annak
De vannak unalmas nok, ne keseredj el annyira
Ha szűk az érdeklődési köre, ha nem lehet vele beszélgetni, ha nincsen más az életében, csak a munka, alvás, esetleg tv, számítógép. Ha nem mozdul ki otthonról.
Én aktív vagyok. Szeretek kirándulni, sétálni, sok különböző hobbim van, szeretek a barátaimmal lenni, rövid utazásokra menni, imádom az állatokat és hatalmas igényem van a kommunikációra. Szóval, nekem nem lennél megfelelő társ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!