Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mitől lesz unalmas egy fiú?
Ha nincsenek céljai és érdeklődései, csak úgy van az életben, illetve ha nem jár el sehova (elsősorban különböző programokra, kirándulásokra, utazásokra gondolok) és nincsenek társas kapcsolatai.
Az is lehet, hogy alapvetően nem egy unalmas jellem, de nincs semmilyen közös pont az életünkben, így egymást még így is csak untatnánk.
Egyáltalán nem ezt írtam, de gratulálok ahhoz, hogy ezt is próbálod félremagyarázni. :D
Utazni egyébként elég olcsó dolog, ha tisztában vagy néhány egyszerű tippel, illetve lemondasz néhány felesleges "luxusról".
(#12)
Senki nem mondta, hogy kötelező utazni, ha neked a munkád miatt nem megoldható, akkor te nem utazol, de az én környezetemben elég alapvető, hogy a munka mellett az emberek szánnak időt a hobbijaiknak és szenvedélyeiknek.
Ha te ezt nem engedheted meg magadnak akár a pénz, akár az idő, akár más miatt, akkor nem jössz össze olyannal, aki viszont igen. Ennyi az egész, nem értem, hogy számodra ez miért felháborító.
(#12 + #14)
16 jaj sajnos nem lehet mindenki naplopó ingyenélő irodás nő
A melósok akik előteremtik a te fizetésedet is nem tudnak luxussutakra járkálni
Egy múzeumban vagyok restaurátor, illetve múzeumpedagógus, de köszönöm a teljesen alaptalan és érdektelen szidalmazást, biztos jól esett a lelkednek. :D Csak magadról festesz egy gyűlölködő és irigykedő képet, no mindegy.
Nem értem, hogy számodra miért elfogadhatatlan tény, hogy más emberek más dolgokat szeretnek és csinálnak és nyilván olyan emberrel vannak együtt a legtöbb esetben, aki ilyen téren (is) hasonló hozzájuk.
Hadd nyugtassalak meg, felesben fizetünk mindent, nem tűrné a párom, hogy szolgaként ugráltassam. A legutóbbi utazásunkat is én intéztem, mert egy portugál barátnőmnél szálltunk meg, a repülőjegyeket pedig én fizettem meglepetésként. Se baj, a te kis világodban minden ember (vagy inkább csak nő) egy szörnyű alak. :D
(#12 + #14 + #16)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!