Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek ha a párom nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a párom nagyon unalmas?

Figyelt kérdés

Együtt vagyunk már három éve. Szeretem őt nagyon, mindig jól bánt velem. Ráadásul férfi létére nagyon házias, mindent megcsinál, egy szavam nem lehet rá.

Két éve költöztem hozzá. A szüleitől örökölt házban élünk. Hatalmas az az udvar. Van két kutyánk. Látszólag minden tökéletes, de mostanában semmit nem akar csinálni.

Állandóan fáradt, odabent ül

Játszik a ps-en, sorozatot néz,le húzott redőnyökkel. Olyan az egész ház mint egy kripta.

Pedig a munkahelyén nem kell megszakadni. Régebben többet kirándultunk, bicikliztünk, moziba jártunk, most meg semmi.

Ha próbálok vele beszélni erről akkor fel csattan, hogy nem érti mi bajom van amikor így is állandóan az van amit én akarok.

Csak az én kedvemért ilyen szépen megcsinálta a kertet, mondjuk megjegyzem szerintem én többet dolgoztam vele. Meg mindig el megyünk valamerre sétálni. Ez havi egyszer - kétszer egy pár órát jelent.

Ha a barátaimmal vagy a szüleimmel találkozok, ő soha nem akar jönni és nem is szól semmit, de látom rajta hogy nem tetszik neki.

Nem tudom mit tegyek. Lehet igaza van hogy én várok el túl sokat?

28N

2023. jún. 25. 14:58
1 2
 1/12 Noren1989 ***** válasza:
71%
Depresszióra gyanakszom.
2023. jún. 25. 14:59
 2/12 anonim ***** válasza:
76%
Újítások bevezetése.
2023. jún. 25. 15:03
 3/12 anonim ***** válasza:
76%
Ez az igazi énje,ez csak rosszabb lesz,én nem szeretnék így élni..
2023. jún. 25. 15:07
 4/12 anonim ***** válasza:
72%

Valószínűleg elég mások lehettek. A leírás alapján több introvertime kell neki, mint neked. Más dolgok töltik fel, és ezeket az aktívizáló kéréseidet valójában nem szereti, nem vonzódik ehhez az énedhez, ezek a dolgok nem hiányoznak neki belőled, és talán nincs is teljesen elköteleződve, ha nem szeretne a barátaiddal és a szüleiddel vegyülni, mert úgy érzi, hogy hozzájuk sincs sok köze.

Az össze nem illőség pedig okozhat ilyen depresszív viselkedést, mert kénytelen elviselni a benned nem tetsző tulajdonságokat, kompromisszumokat kötni, miközben belül hiányozhat neki valami egész más, mint ami te vagy.

2023. jún. 25. 15:13
 5/12 anonim ***** válasza:
48%

Én ha szeretek valakit, akkor inkább örülnék, hogy jól elvan, illetve ha enervált, akkor megpróbálnék mellette lenni, és megérteni, miért érzi így. Nem azzal szekálnám, hogy unatkozom, és csináljon már valamit. Vagy akkor ha ő elvan, akkor szerveznék programot ismerőssel, családtagokkal, és akkor mindenki jól elvan.

Tehát én inkább érte aggódnék, és nem azon mérgelődnék, hogy miért okoz nekem izgalmas életet.

És most tudom, hogy nem fog tetszeni a véleményem, de szerintem ha szeretünk valakit, akkor tudunk örülni annak ha boldog, és vele együtt bánkódni, ha nem.

Szerintem elvesztette a motivációit. De ha ez megnyugtat, lehet hogy játékozást meg fogja majd unni, és rájön, hogy nem is utaztatok eddig - menjetek ide-oda. Szóval szerintem nem tart örökké ez az állapot, mindent meg lehet unni.

2023. jún. 25. 15:19
 6/12 anonim ***** válasza:
61%
* miért nem okoz
2023. jún. 25. 15:20
 7/12 Noren1989 ***** válasza:
28%
Egy gyors kérdés: "régebben" még éltek a szülei?
2023. jún. 25. 15:25
 8/12 anonim ***** válasza:
90%
Én is ilyen vagyok, hogy redőny lehúzva, sötétitő is behúzva, aztán elvagyok itthon a magam kis világában, igaz én egyedül élek, meg ha valamelyik haver vagy valaki hív valahova, akkor megyek. Egyébként lehet, hogy hülyeség, de amikor néha elhüzom a függönyt, engedem, hogy bejöjjön a fény, akkor valahogy jobb kedvem lesz.
2023. jún. 25. 15:36
 9/12 anonim ***** válasza:
85%

Magamból kiindulva a PS lesz a probléma. Próbáld kimozdítani, hogy ott vagy és “nem hagyod játszani”, de ne ilyen feltűnően, hanem mond, hogy jó lenne megnézni együtt egy filmet meg főzzetek együtt, pakold ki a szekrényt, kezd el porszívózni, persze a kanapét is porszívózd ki meg húzd el stb. De ne agresszívan, hanem kedvesen.

Ha meg nem megy, akkor mond meg, hogy neked nem tetszik, hogy ő nem foglalkozik veled és neked otthon kell ülnöd és szervezz több délutánra egymás után programot, akár egy hétig is.

Az is segíthet, ha strukturáltan szervezed a programokat, pl. minden hétfőn 4-7 óra között.

2023. jún. 25. 15:56
 10/12 anonim ***** válasza:
34%
Hagyd ott. Nem normális az ilyen.
2023. jún. 25. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!