Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan közöljem vele?
#13 nem tudom most a játék nevét de szerintem mindegy🤷🏼♀️
Valami horror(amúgy még nekem is tetszik)
Nem vagytok együtt keveset, de sokat se, viszont azt azért nézzük, hogy tanfolyam is közte van. Az a nagy kérdés, hogyha nem lenne, akkor töltenetek-e el együtt ennyi időt.
& az legfőképpen, hogy amikor veled van, akkor érzed-e, tudod-e a tetteiből, hogy szeret téged. Vannak-e viták és ilyesmik. Habár úgy tűnik, hogy valamit nem mutat ki neked, vagy önbizalomhiányban szenvedsz. Akkor amikor ő haverozik te barátnőzhetnél, vagy lefoglalhatnád magad bármivel. Arra vigyázz, hogy a játék ne legyen több, mármint ha érzekeled, hogy egyre jobban bele van szédülve, akkor szépen inkább szakíts. Megemlítheted neki, hogy a játékkal óvatosan, különösen, hogy szédül, de ha nem hallgat rád, akkor te se nézd őt. Ha nem nagyon foglalkozik veled és nem bebeszéled magadnak, akkor is inkább búcsúzz el tőle, ne menj le kutyába olyan kisfiú miatt, akinek többet minden és mindenki más, mint te...
#19 szerintem igen mert akkor elhivna kertet csinálni vagy valami.
Érzem hogy szeret igen. Persze, hogy vannak viták de az elő fordul. Lényeg a béke.
Ki mutat azt amit tud inkább talán az önbizalomhiány lehet gond.
Próbálom magamat lefoglalni ha sikerül csak nagyon idegesít hogy várom a hétvégét hogy csinalhatnank valamit de már megbeszéli haverral a biciklizést. Van amikor meg idegesít hogy nem ír vissza mert beszélgetni szeretnék vele aztán ki derül hogy még akkor is vele játszik.
Nem akarok addig eljutni hogy egy szaros játék miatt szakítsak. Meg kéne mondanom neki szépen, hogy ez elveszi az idejét bármitol és ez miatt néha engem is "leszar".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!