Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan közöljem vele?

Figyelt kérdés
Hogy kicsivel kevesebbet legyen a haverjával, velem meg lehetne többet? Tényleg néha elhanyagoltnak érzem magam. Van hogy velem van egy nap 1-2 órát a haverjával meg 2orat plusz még legalább 3orat játszik vele.. Nagyon bele van mostanába a játékba is merülve. Jó a kapcsolatunk meg minden de azért ez mégis szarul esik. Próbál kompenzálni hogy ha a haverral foglalkozik akkor viszont sokkal többet írogat meg képet küld magáról. Mégis nem szeretném ha 2.helyen lennék :/

2023. jún. 24. 21:01
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
83%
diablo 4?
2023. jún. 24. 21:47
 12/22 A kérdező kommentje:
#11 neem
2023. jún. 24. 21:52
 13/22 anonim ***** válasza:
na akkor mi?
2023. jún. 24. 22:14
 14/22 A kérdező kommentje:

#13 nem tudom most a játék nevét de szerintem mindegy🤷🏼‍♀️

Valami horror(amúgy még nekem is tetszik)

2023. jún. 24. 22:17
 15/22 anonim ***** válasza:
72%
Nem lehet hogy ez nem is sok? Mármint hogy azért találkoztok, programoztok...
2023. jún. 24. 22:19
 16/22 A kérdező kommentje:
#15 háát lehet, hehezen de azért elviselem. Holnap már csak nem fog játszani🙈 ha meg igen akkor megmondom a véleményem.. Mert mindig ha ott vagyok játék után panaszkodik hogy huu de szédül, fáj a feje stb. Mondom neki embeer csodálkozol egy órán keresztül rángatod az egeret ide oda. Hát én messziről nézem felfordul a gyomrom xd
2023. jún. 24. 22:30
 17/22 anonim ***** válasza:
53%
Miért nem együtt laktok? Egyébként a leírás alapján sokszor találkoztok. Az én párom is szokott a barátaival játszani. Addig VR-ozok én is és probléma megoldva.
2023. jún. 25. 07:49
 18/22 A kérdező kommentje:
#17 mert MÉG nem tartunk ott pénzügyileg.
2023. jún. 25. 08:15
 19/22 anonim ***** válasza:

Nem vagytok együtt keveset, de sokat se, viszont azt azért nézzük, hogy tanfolyam is közte van. Az a nagy kérdés, hogyha nem lenne, akkor töltenetek-e el együtt ennyi időt.

& az legfőképpen, hogy amikor veled van, akkor érzed-e, tudod-e a tetteiből, hogy szeret téged. Vannak-e viták és ilyesmik. Habár úgy tűnik, hogy valamit nem mutat ki neked, vagy önbizalomhiányban szenvedsz. Akkor amikor ő haverozik te barátnőzhetnél, vagy lefoglalhatnád magad bármivel. Arra vigyázz, hogy a játék ne legyen több, mármint ha érzekeled, hogy egyre jobban bele van szédülve, akkor szépen inkább szakíts. Megemlítheted neki, hogy a játékkal óvatosan, különösen, hogy szédül, de ha nem hallgat rád, akkor te se nézd őt. Ha nem nagyon foglalkozik veled és nem bebeszéled magadnak, akkor is inkább búcsúzz el tőle, ne menj le kutyába olyan kisfiú miatt, akinek többet minden és mindenki más, mint te...

2023. jún. 25. 09:18
 20/22 A kérdező kommentje:

#19 szerintem igen mert akkor elhivna kertet csinálni vagy valami.

Érzem hogy szeret igen. Persze, hogy vannak viták de az elő fordul. Lényeg a béke.

Ki mutat azt amit tud inkább talán az önbizalomhiány lehet gond.

Próbálom magamat lefoglalni ha sikerül csak nagyon idegesít hogy várom a hétvégét hogy csinalhatnank valamit de már megbeszéli haverral a biciklizést. Van amikor meg idegesít hogy nem ír vissza mert beszélgetni szeretnék vele aztán ki derül hogy még akkor is vele játszik.

Nem akarok addig eljutni hogy egy szaros játék miatt szakítsak. Meg kéne mondanom neki szépen, hogy ez elveszi az idejét bármitol és ez miatt néha engem is "leszar".

2023. jún. 25. 10:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!