Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nagyon elszállt magától az utóbbi időben. Hogy közöljem vele finoman?
Az utóbbi időszakban eljárt edzeketni, hogy ő is sportosabb legyen. Előtte tényleg kövérebb volt, leadott úgy 10 kilót, folyton salátát eszik. Kapott egy kis önbizalmat és most nagyon el van szállva. Mindenhol magát nézegeti a tükörben, úgy ül le hogy közben a bicepszét feszítgetni és nézegeti (NAGY BARÁTI TÁRSASÁGBAN IS), hihetetlenül hiú lett, folyton képeket tölt fel instagramra mikor előtte soha, csak az edzésről és az életmódváltásról tud beszélni a barátankkal is. Kicsit úgy érzem, hogy átveszi a lány szerepét a kapcsolatban.
Nem akarom elvenni a kedvét az edzéstől meg az életmódváltástól, de finoman sugalnám neki ezeket a gondokat.
Én 25N, ő 27F
Most büszke az eredményre hagyd élvezze ki,de ha már nagyon elviselhetetlen lesz mond meg neki,hogy szálljon le a magas lóról legalább veled szemben mert te a -10 kg előtt is szeretted és most sem szereted jobban azért mert lefogyott.Nem ez teszi őt azzá aki.
Ha ennyi képet tölt fel az jelentheti,hogy elismerésre vágyik.Dicsérd meg de agyon ne dicsérd.
Ne irigykedj. Hagyjad, hadd élvezze ki a sikereit.
F
Én folyamatosan edzek, heti 50 km-t futok +súlyzós edzéseket is végzek. Állítólag azért kezdte el, mert nem érezte magát elégnek hozzám.
Nem az edzése meg az étkezése zavar, hanem hogy elszállt magától, de nagyon. Az instagramért is meg van bolondulva, fényképezgetnem kell, aztán meg egy órát eltölt azzal, hogy kiválassza melyik legyen meg szerkesztgeti. A barátaim is már mondták, hogy szokott ülni a barátom és nézegeti meg feszítgeti be az izmait. Akkor vettem észre, hogy tényleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!