Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan közöljem vele finoman,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan közöljem vele finoman, hogy lehetne igényesebb magára?

Figyelt kérdés

Az a problémám,hogy a barátom olyan ruhákat hord amik elég nagyok rá,főleg a nadrágnál látszik ez,mert régen el volt hízva és fogyott sokat,ezért azok a nadrágok lógnak rajta és eszében sincs újakat venni. Az nem zavar,hogy nem hord márkás dolgokat,de pólóban is inkább ilyen oversize dolgokat visel és abból is ilyen filmes ,képes dolgokat. Pedig felnőtt férfi. Ezzel csak az a bajom,hogy én totálisan ellentetje vagyok és alapból is egy lógó nadrág kicsit ignéytelenséget mutat. Nem tudom mit fognak szólni szüleim,ha bemutatom nekik pl,tuti hallgathatom majd milyen pacuha ez a fiú. És igazuk is lenne,mert nekem sem jön be ez...Én nagyon divatosan ültözködöm, elég sok pénzt költök amúgy rá,szóval brutálisan ellentétem ölzötködésben. Nem várom el tényleg,hogy ő is ezt tegye,csak legyen leglaább 2 nadrágja ami passzol rá ,meg 2 pulcsi ami nem oversize...

Nem akarom megbántani semmiképpen,szóval nem tudom és nem is akarom így a szemébe mondani. Miképpen vegyem rá úgy,hogy ne érezze bántónak? Vennék amúgy neki ruhát,de így a méretét sem tudom,hogy mindig nagyobb dolgok vannak rajta.

2019. okt. 11. 13:12
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
72%
Ha valakiben nincs meg a belso igeny erre, akkor fejre is allhatsz, sosem fog megvaltozni. Ezert nem is erdemes olyannal egyaltalan kezdeni, akiben ilyen alapveto dolgok zavarnak. Felnott ferfitol alapveto, hogy fel tud oltozni normalisan egyedül.
2019. okt. 11. 13:23
 2/17 anonim ***** válasza:
75%
Hogy jöttél vele össze, ha ez ennyire zavar?
2019. okt. 11. 13:25
 3/17 anonim ***** válasza:
34%

Hát nehéz ügy,ha belül nem érzi gáznak maga az ember a gáz.

Nem is értem miért jó igénytelennek lenni?

Egyszerűen miért jó ez?

Mond el neki normálisan 1,2-szer.

Utána csak drasztikusan,hogy nem kívánod és kezd el nézni az igényes palikat meg áradozzál róluk,talán ebből ért majd.

2019. okt. 11. 13:26
 4/17 anonim ***** válasza:
62%

Biztos működőképes ez a kapcsolat?Nem hinném,hogy csak a ruházkodásban vagytok ennyire ellentétek.

Ha nagyon nem jön be ez Neked, sőt,. a szüleidnek sem, mivel Ti anyagilag jobban álltok, és Neked első a külső :), hát hagyd.Nem bántani akarlak, megértelek,hogy fontosnak tartod. De gondolom Neki se anyagi lehetősége se igénye nincs arra,hogy márkás ruhákat vegyen fel. Akárcsak kettőt is.

Ha viszont tényleg szereted, valami alkalomra, pl. szülinap, lepd meg egy olyan ruhával ami Neked tetszik, dícsérd,hogy jól néz ki. Hátha ösztönzőleg hatsz Rá.

2019. okt. 11. 13:27
 5/17 anonim ***** válasza:
42%

Utolsó kifogás.

Ki lehet menni Parndorfba,meg Glamour napok is vannak.

Cigire,piára,kólára,kenyérre,chipsre,somlóira érdekes mindig van zsé.

Tele a hűtő édességgel az embereknél.

2019. okt. 11. 13:30
 6/17 A kérdező kommentje:

4, de van pénze rá,nem szegény...és nem nekem nem a külső a lényeg..... hogy lehet iylen következetést levonni abból,hogy csak annyit várok el,hogy ne hordjon régi kinőtt,lógó ruhákat?? Ez olyan alap mint ,hogy valaki mindennap zuhanyozzon le,vagy mosson fogat.

Nem tudom arra gondoltam valami indokkal elhívom egy plázába és ott mondjuk miközben nézelődök majd a férfi részlegnél mutogatok neki ruhákat,hogy húú ez tök jól állna rajtad..és kérlelem majd hogy prbóálja fel. Aztán meg ráveszem,hogy vegye meg,de ha nem is veszi meg akkor már leglaább a méretét fogom tudni és később emg tudom lepni vele.

Hát az igaz,hogy ő ilyen egyszerűbb srác,aki úgy van vele,hogy nem számít az ilyesmi és erre pont nem költ pénzt. De amúgy tényleg van neki,jó helyen dolgozik. Ő inkább költ drága italokra,utazásokra,kajára ,mint megvenne 2 db normális ruhát.

Egyenlőre más téren nincsenek köztünk olyan ellentétek. Igen a családikörülményeink nagyon eltérnek,de ezenkívül hasonlítunk egymásra.

2019. okt. 11. 13:36
 7/17 anonim ***** válasza:
61%

Az ízlés is fejlődik, sőt, fejleszthető. Igen, jó ötlet a pláza, próbálgatás, pici beszélgetés erről a témáról is. De előtte tréfásan megszekálhatnád, h: Gáz vagy bébi. :D

Lóg rajtad minden. Meg ezek a tré 12 évesnek való pólóid. :) Majd én bevezetlek a tutiba. Csak akkor meg lehet elvisznek mellőlem, olyan menő leszel. :)

2019. okt. 11. 13:53
 8/17 Rockarc ***** válasza:
33%

Szerintem ez netto igenytelenseg. Mas helyen is fel fogja utni a fejet, mert egeszen biztosan kihatassal van a szemelyisegere is, ha most meg palastolni is tudja.

De nyugodtan "tesztelheted" a fejlodokepesseget. Nem muszaj igy maradnia, barmikor donthet ugy, hogy valtoztat. En is zenekaros polokban jartam meg a 20-as eveimben is. Ma mar megis az ing viselet a megszokott nalam. Szoval nem egy lehetetlen feladat. Mondd meg neki, hogy markolja fel a penztarcajat es ruhatar frissitesbe kezdtek. Ha belemegy, akkor van remeny. Ha azt mondja, hogy minden jo ahogy most van, akkor hagyd a fenebe. Akik szeretnek a langyos vizben ucsorogni, azok sose viszik semmire.

43F

2019. okt. 11. 14:00
 9/17 anonim ***** válasza:
98%

Ha 2-3 hónapnál régebb óta vagytok együtt, akkor nem értem, hogy miért kell trükközni, meg "ürüggyel" elvinni a plázába (WTF?).

Esetleg ne a fenti mondatot "közöld" vele, hanem KÉRDEZD meg, hogy miért hord lógó ruhákat. Ezután elmondhatod, hogy neked jobban tetszene, ha csinosabban öltözködne, ha akarja, segítesz neki.

Kb. ennyit tudsz első körben tenni, ha neki ez nem fontos, felesleges veszekedni rajta.

2019. okt. 11. 14:07
 10/17 anonim ***** válasza:
49%
Kérdezö, hogy jottetek ossze? Leirnad legyszives?
2019. okt. 11. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!