Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan közöljem vele finoman, hogy lehetne igényesebb magára?
Az a problémám,hogy a barátom olyan ruhákat hord amik elég nagyok rá,főleg a nadrágnál látszik ez,mert régen el volt hízva és fogyott sokat,ezért azok a nadrágok lógnak rajta és eszében sincs újakat venni. Az nem zavar,hogy nem hord márkás dolgokat,de pólóban is inkább ilyen oversize dolgokat visel és abból is ilyen filmes ,képes dolgokat. Pedig felnőtt férfi. Ezzel csak az a bajom,hogy én totálisan ellentetje vagyok és alapból is egy lógó nadrág kicsit ignéytelenséget mutat. Nem tudom mit fognak szólni szüleim,ha bemutatom nekik pl,tuti hallgathatom majd milyen pacuha ez a fiú. És igazuk is lenne,mert nekem sem jön be ez...Én nagyon divatosan ültözködöm, elég sok pénzt költök amúgy rá,szóval brutálisan ellentétem ölzötködésben. Nem várom el tényleg,hogy ő is ezt tegye,csak legyen leglaább 2 nadrágja ami passzol rá ,meg 2 pulcsi ami nem oversize...
Nem akarom megbántani semmiképpen,szóval nem tudom és nem is akarom így a szemébe mondani. Miképpen vegyem rá úgy,hogy ne érezze bántónak? Vennék amúgy neki ruhát,de így a méretét sem tudom,hogy mindig nagyobb dolgok vannak rajta.
De, miért kellene ilyen drasztikusan Rockarc? Pont az a lényeg, h finoman, kedvesen, viccesen, szeretettel, megértően. Mondjuk, bármiféle segítségnyújtásnál is így kell.
A férfiak nagyrésze ha tagadjuk, hanem, nem annyira látja meg a ruhák, színek, formák közötti különbséget. Attól még igenis lehet jó ember, okos ember, és ez egyáltalán nem jelent igénytelenséget. Az igénytelenség nem itt kezdődik, és nem is itt fejeződik be...
Talán a férfi-női kapcsolódásnak ez is egy szépsége, h ami az egyik nemnek az erőssége, azt megpróbálja átadni az ellenkező nemű partnerének.
Szóval, hajrá, picit vezesd be az ízlés világába.
Később meg kapkodhatod a fejedet, mert ő csak márkás ruhákat lesz hajlandó felvenni. :))
De 11-es ez nettó igénytelenség és gusztustalan.
Én férfi vagyok mégis minőségi ruhákat hordok,mindig szépen igényesen öltözködök,slim fit ami rám simul.
Ez szimplán igényesség kérdése ennyi.
Talán próbáld meg úgy, hogy szolid clzattal vegyél neki 1-2 új cuccot, hátha. Amúgy meg szerintem simán üljetek le és beszéljétek át, hogy szeretnéd, ha normálisan öltözne. Nem kell megbántani, egyszerűen beszélj arról, hogy úgy sokkal szexibb pasi lenne, vonzóbb, büszkén mennél vele bárhova, stb. Kérdés, hogy van-e értelme, mert az öltözék után borítékolva van a következő probléma
Ha nem reagál rá, akkor dobd ki a csipába és hozzád hasonló izlésű srácokkal kezdj
Lehet, h igazad van, de én még akkor is tartom azt a véleményemet, h ez fejleszthető, ill. Rockarc a saját példájával is említette, h fejlődik is az idők folyamán.
Én nő vagyok, és vmilyen szinten ez veleszületett képességünk is, ill. alap elvárás is, de mégis fejlődött nálam is. Sőt... még a mai napig is fejlődik. Közrejátszik ebben akár az anyagi fejlődésen (lehetőségen) át, akár a társadalmi státusz változása is, az életkor változása is.
Szóval ez fejleszthető, és fejlődő képesség.
En is bo ruhat hordok 35 evesen. Az tetszik es kesz. Indonez kain pelikat-bol varrok magamnak Aladdin gatyat :)
Na ez meg a másik, utolsó hszóló bő gatyáját nézve (ami nekem személy szerint nagyon tetszik), a leges-legfontosabb, hogy a hordott ruha önazonos legyen. Ez meg megint olyan dolog, hogy általában ehhez mindenkinek sok idő kell, hogy megtalálja magát, a helyét, és mindezek mellett azt vállalja is, és tükrözze is ruházatával.
Vagyis, megint ott vagyunk, h fejleszthető, fejlődő dolog.
Amúgy meg mi lenne ha őszinte lennél? Bele halnál ? Mondd meg neki hogy téged zavar ahogy öltözik, mert ez az igazság. Ha ezen besértődik az az ő baja. De honban tudod hogy nem fog elmenni vásárolni ha őszinte vagy? Lehet veszel neki TE egy új nacit vagy pólót, de ha nem akarja, úgysem veszi fel. Jobb ha egyenes vagy.
Annó én is megmondtam a páromnak miután össze jöttünk hogy engem zavar ahogy öltözik. Mondta hogy segítsek, ő nem tudja mi lenne jó neki.
Elmentünk együtt ruhákat venni és örült, mert látta magán hogy azok jobban állnak neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!