Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan közöljem a párommal, hogy gyakrabban is tisztálkodhatna?! Van hogy még 3 nap után is ugyanazt az alsógatyát látom rajta.
Figyelt kérdés
Először arra gondoltam, hogy több hasonló boxere van, de kissé a szaga is kellemetlen. Segítsetek kérlek! Elég kellemetlen.2021. ápr. 11. 22:32
1/20 anonim válasza:
Ezt komolyan nem lehet vele megbeszélni?
4/20 A kérdező kommentje:
Természetesen volt már, hogy szóltam neki..akkor megfürdött, de utána ugyanúgy folytatta, mint azelőtt. Nem szeretnék neki újra és újra a fürdés miatt könyörögni. Van, hogy kaka foltot is találok a gatyáján.
2021. ápr. 11. 22:41
5/20 anonim válasza:
Akkor komolyan leülsz vele beszélgetni erről.
6/20 A kérdező kommentje:
Hogy kezdjem? Vagy mutassam meg neki a foltos alsóját?
2021. ápr. 11. 22:44
8/20 anonim válasza:
Bocsáss meg nem az anyja vagy, és ő már nem gyerek. Itt rontják el az emberek, hogy megpróbálják a másika megnevelni.
Ő ilyen igénytelen. De felnőtt. Neked meg nem tetszik.
Mondd neki, hogy büdös vagy én meg léptem
Kinek kéne ilyen férfi. Hát miféle szaga lehet már? De gondolom orált azért elvárja?
fúúj
10/20 anonim válasza:
4: Aki keres, az talál. Mit keresgélsz más gatyáján??:))
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!