Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki fizesse a lakbért?
Ha olyan helyzetben lennétek, hogy a pár egyik felének saját ingatlana van, tehát csak a rezsit kell fizetni, az is alacsony, de pár másik fele nem érzi jól magát benne ezért költözni akar albérletbe szerintetek hogy kéne fizetni a lakbért?
A) 50-50%
B) az a fél aki nem érzi jól magát fizesse az albérleti költséget és a rezsi 50-50%
C) egyéb (jó tanácsokat elfogadok)
"
Te ki tudod adni a saját lakásod, "
Igen, de az sem olyan egyszerű. A kérdezőnek minden cuccát át kéne vinni, a bűtorokat lelakják, és ha netán valami gond lesz a kapcsolattal, akkor mit csinál? Nem lehet egyik napról a másikra kidobni egy albéelőt.
Szerintem csak nem bírja elviselni, hogy az a tied.
21:
Ha olyan sznob, hogy neki csak Buda jó, akkor vegyen egy nagy lakást ott,
Amúgy ti már együtt éltek? Honnan költözött oda?
21. Így ebben a formában felejtős szerinten is. Azt hittem esetleg nem tudja megoldani a munkába járást és hasonló komolyabb probléma van. 😀
Mi az hogy kicsi a lakás, meg az nem Buda? Valami főhercegnővel készültél te összebútorozni? 😊
Hát vegyen nagy lakást Budán. Hajrá.
Dehogy költöznék. Biztos, hogy nem.
Én kiadtam a lakásomat, hogy a most már férjemmel az ő kisvárosában össze tudjunk költözni - valakmelyikünknek a távolság miatt muszáj volt költöznie. Őt ide köti a munkája, én meg amúgy is váltani akartam, úgyhogy már errefelé kerestem új állást.
50-50 fizetjük itt az albérletet, nekem meg van egy drágább pesti kiadott albérlet a saját zsebembe, még jobban is jövök ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!