Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki fizesse a lakbért?
Ha olyan helyzetben lennétek, hogy a pár egyik felének saját ingatlana van, tehát csak a rezsit kell fizetni, az is alacsony, de pár másik fele nem érzi jól magát benne ezért költözni akar albérletbe szerintetek hogy kéne fizetni a lakbért?
A) 50-50%
B) az a fél aki nem érzi jól magát fizesse az albérleti költséget és a rezsi 50-50%
C) egyéb (jó tanácsokat elfogadok)
Menjen amerre akar, te meg maradj ott. Később közösen lehet lakást keresni, vagy lehet visszamegy hozzád, lehet szakítás lesz a vége.
Ha nem tudtok megegyezni, hogy hová menjetek, hol lakjatok az már nem jó jel most úgy őszintén szólva. :/
De mi miatt nem érzi magát ott jól? Azért azt jó lenne tudni,hogy csak mert nem trtszik a ház,meg a környék,vagy pl anyós közvetlen szomszédságában van,aki egyfolytában ba...atja.
De a kérdésre is válaszolva,ha indokolatlan egy albi fizetése,én maradnék.
Ha lenne saját lakásom én se szívesen fizetnék másnak albérletet. Egyetlen megoldás tényleg max az lenne ha kiadnád a sajátodat albérletbe, de abban is van buktató, hisz mi lesz ha rövid időn belül kiderül mégse illetek össze.
Tényleg nem lehetne megoldani a lakhatást nálad? Mi a pontos oka amiért a barátnőd nem akar ott lakni?
Ki az a barom, aki élet egy lakásba ingyen és helyette inkább lemegy albérletbe?
Szerintem fogyatékos a párod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!