Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki fizesse a lakbért?

Figyelt kérdés

Ha olyan helyzetben lennétek, hogy a pár egyik felének saját ingatlana van, tehát csak a rezsit kell fizetni, az is alacsony, de pár másik fele nem érzi jól magát benne ezért költözni akar albérletbe szerintetek hogy kéne fizetni a lakbért?

A) 50-50%

B) az a fél aki nem érzi jól magát fizesse az albérleti költséget és a rezsi 50-50%

C) egyéb (jó tanácsokat elfogadok)

2023. jún. 24. 20:23
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
10-es ezen gondolkodom én is...
2023. jún. 24. 20:56
 12/29 anonim ***** válasza:
100%

Menjen amerre akar, te meg maradj ott. Később közösen lehet lakást keresni, vagy lehet visszamegy hozzád, lehet szakítás lesz a vége.

Ha nem tudtok megegyezni, hogy hová menjetek, hol lakjatok az már nem jó jel most úgy őszintén szólva. :/

2023. jún. 24. 20:59
 13/29 anonim ***** válasza:
79%
Fizesse ő és lakjatok külön.
2023. jún. 24. 21:02
 14/29 anonim ***** válasza:
90%

De mi miatt nem érzi magát ott jól? Azért azt jó lenne tudni,hogy csak mert nem trtszik a ház,meg a környék,vagy pl anyós közvetlen szomszédságában van,aki egyfolytában ba...atja.

De a kérdésre is válaszolva,ha indokolatlan egy albi fizetése,én maradnék.

2023. jún. 24. 21:15
 15/29 anonim ***** válasza:
95%
Egy forintot nem fizetnék albérletbe, amikor van saját lakásom.
2023. jún. 24. 21:20
 16/29 anonim ***** válasza:
94%
Én egészen biztosan senkinek nem fizetnék albérleti díjat, amikor van egy saját ingatlanom, és az utóbbi évek lakáskiadási mizériái miatt (pl. kilakoltatási moratórium), a lakásomat sem akarnám kiadni. Szóval én egészen biztosan nem költöznék. Vagy költözik hozzám, és ha minden jól megy, pár év múlva veszünk közösen ingatlant egy mindkettőnknek megfelelő helyen, ha az enyém nem jó, vagy nem költözünk össze.
2023. jún. 24. 21:22
 17/29 anonim ***** válasza:
94%
Nő vagyok, azzal vége lett volna azonnal aki ki akar szedni az imádott lakásomból albérletezni, na meg kiadatni ezt az imádott lakásomat. Viccnek is rossz. Az ilyen menjen Isten hírével és terrorizáljon egy nálam hülyébbet 💩
2023. jún. 24. 21:29
 18/29 anonim ***** válasza:
93%

Ha lenne saját lakásom én se szívesen fizetnék másnak albérletet. Egyetlen megoldás tényleg max az lenne ha kiadnád a sajátodat albérletbe, de abban is van buktató, hisz mi lesz ha rövid időn belül kiderül mégse illetek össze.

Tényleg nem lehetne megoldani a lakhatást nálad? Mi a pontos oka amiért a barátnőd nem akar ott lakni?

2023. jún. 24. 21:52
 19/29 anonim ***** válasza:
77%

Ki az a barom, aki élet egy lakásba ingyen és helyette inkább lemegy albérletbe?

Szerintem fogyatékos a párod.

2023. jún. 24. 22:12
 20/29 anonim ***** válasza:
A.
2023. jún. 24. 22:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!