Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy engedjem el azt, amit a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy engedjem el azt, amit a párom csinált?

Figyelt kérdés

Én a férfi, ő egy nálam pár évvel idősebb nő. Mindketten a húszas éveink közepén/végén járunk.

Annyit kell róla tudni, hogy egy borzalmas párkapcsolatban volt, amiből én segítettem neki kimozdulni egy éve. Fél évig barátok voltunk, fél éve kapcsolatban vagyunk. A szeretet és törődés hiányát azzal kompenzálta a kapcsolatában (véleményem szerint egészségtelen módon), hogy más férfiakkal kavart, egyszerre akár kilenccel is. Volt olyan, akit orálisan elégített ki, volt olyan, akit részegen a házához hívott és elvitette magát egy körre, de a házában is ajánlotta fel már magát másnak. Persze olyan is volt, akivel nem csinált semmit, csak az idejét töltötte el. Mindezeket a párkapcsolatunk kialakulása előtt tette, de tudomásom volt ezekről a dolgairól, ennek ellenére figyelmen kívül hagytam és belementem a dologba.

A kapcsolatunk kialakulását követően alapvetőnek tekintettem, hogy ezeket a férfiakat azonnal lekoptatja. Nem így történt.

Egy napon gyanúsan kezdett el viselkedni és belenéztem a telefonjába. Azt láttam, hogy pucér képeket és videókat küldözget ezeknek az embereknek, sőt, azt is láttam, hogy amikor én nem értem rá, akkor a hátam mögött találkozót is szervezett néhányukkal.

Megbeszéltem vele, hogy gyanakvás miatt a telefonjába néztem és elnézést kértem. Elmondta, hogy ő is sajnálja, amit csinált a hátam mögött és abbahagyja ezeket a dolgokat. Különösebb magyarázatot nem tudott adni a tetteire. Beszélt a korábbi sérüléseiről, beszélt arról, hogy "nem gondolta volna, hogy én ilyen komolyan veszem" a kapcsolatot.

Megbeszéltük, hogy de, én igenis komolyan veszem. Megkértem, hogy azonnal hagyja abba amit csinál és zárjon le mindent, amit eddig kialakított.

Azt mondta nem lesz egyszerű, de megteszi. Mutatott beszélgetéseket és valóban, néhányuknak megírta, hogy "ennyi volt".

Elmondása szerint nem csalt meg, csak találkozott ezekkel az emberekkel. Ezt iszonyatosan nehezemre esik elhinni. Nagyon nehezen, hisz alapvetően nekem is vannak olyan sérüléseim, amelyeket megcsalásból szereztem.

Úgy tűnik minden rendben, de amikor nincs velem, egyszerűen hasogat a szívem, mert nem tudom, hogy mit csinál. Próbálom lebirkózni az aggodalmaimat és elengedi a témát.

Tudnátok tanácsot adni? Hogyan építsem vissza a bizalmamat?

Pont egy olyan "gombot" (bizalom) nyomott meg bennem a tetteivel, amit nekem eleve nehéz stabilan kezelni.

2023. jún. 24. 11:39
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Vannak ileyenk ferfiben nőben, ezeknek sosem elég egy partner. Nekik mindig hódítaniuk kell kényeszeresen

Ha ő önszántából nem szakított velük, mit akarsz? Majd te leszel a frusztrált hülye ebben a kapcsolatban, az ellenőr akinek mindig ellenőriznie kell hogy nem e másokkal szórakozgat a "szerelme". Eleve kudarcra van ítélve az egész. Mondok valamot, normális ürge nem jön össze egy ilyen nővel. Az a kilenc pasi sem kapcsolatra akarja hidd el. Na miért?

2023. jún. 24. 12:23
 12/20 anonim ***** válasza:
A párodat engedd el, ne légy már önként ekkora balek.
2023. jún. 24. 18:06
 13/20 anonim ***** válasza:

Nőként mondhatom, hogy ez NEM normális.

Nekem is szeretethiányom van, de azt CSAK a párommal élem meg. Igen, sokat akarok szexelni és vele lenni, de CSAk vele! A hangsúly ezen van!

Gyorsan szakíts, mert nagyon nagy bohócnak néz téged..

2023. jún. 24. 18:14
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Te szegény, egy ilyen nő jobb, ha egyedül él, hisz sok férfira van szüksége. Jobb, ha Te szakitasz, mielött még összeszedsz tőle egy nemi betegséget.
2023. jún. 25. 02:26
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Már ott véget kellett volna hogy érjen,amikor pucér képeket küldött idegen pasiknak.. :/

Sajnálom kérdező,de az ilyen nők képtelenek a monogám kapcsolatra.

2023. jún. 25. 07:32
 16/20 anonim ***** válasza:
77%

15. Viszont innen látni, hogy nem csak férfiak, de nők sem képesek sokan rá.

Lehet jönni azzal ez neveltés kérdése, de szerintem választás. Ugyanúgy az is, hogy megcsalt, kérdező.

Lapát.

2023. jún. 25. 12:15
 17/20 anonim ***** válasza:
16. Igen. Mindkét nemből van ilyen,ez az ő döntésük..viszont akkor ne vállaljanak olyan kapcsolatot amibe tudják hogy a másik fél ezt elfogadhatatlannak tartja.
2023. jún. 26. 06:39
 18/20 anonim ***** válasza:

17. Igen, teljesen egyetértek.

Nem is védem az ilyen béreket, sőt!

2023. jún. 26. 09:53
 19/20 anonim ***** válasza:
Kereshetnél mondjuk egy normálisabb nőt. A kilenc pasival egyszerre nagyon gáz.
2023. jún. 27. 03:42
 20/20 anonim ***** válasza:

Én a nőhöz hasonló voltam pasiban.

DE : Mindíg is tudtam, (20 évesen is), hogy nem vagyok az a tipikus életfelépítő, családapamodellt élni akaró. Ezt mindíg, még szeretkezés előtt elmondtam minden lánynak, nőnek. Nem szórtam szét 5-6 babát náluk.

Sztem aki ilyen tipus, az vállalja fel nyíltan, nem szabadna senki szivével, lelkületével szórakozni.

De így is voltak max. forró-kielégítő 3-4 éves együttélős életélvezős kapcsolataim.

2023. jún. 27. 05:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!