Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 1 hét alatt bele lehet szeretn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1 hét alatt bele lehet szeretni valakibe?

Figyelt kérdés
Múlt hét pénteken ismerték meg egymást, azóta folyamatosan együtt vannak és az egyik fél állítja, hogy szerelmes. Ez lehetséges? Nem korai?
2023. jún. 23. 18:16
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
86%

Én nem tudom miért hiszik sokan azt hogy a szerelemhez olyan hú de sok idő kell. Miben méritek ti ezt? Mennyi az az ismerettségi idő, hány párbeszédnek kell lejátszódni a felek közt ahhoz, hogy hiteles legyen az, hogy szerelmesek?

Attól hogy a ti tapasztalataitok mást mutatnak, mert ti még nem éltetek át ilyet, nem lettetek hirtelen megmagyarázhatatlanul szerelmesek, attól még igenis előfordul még az is hogy valaki első látásra szerelmes lesz.

Én első látásra beleszerettem egy fiúba, utána minden egyes alkalommal amikor beszéltünk újra és újra beleszerettem. Ennek már egy éve.

Elismerem hogy sokan összekeverhetik a fellángolással, de a szerelem sokszor tényleg csak úgy a semmiből hirtelen pofáncsap egy péklapáttal, és nem tudsz ellene tenni.

2023. jún. 23. 18:39
 12/23 anonim ***** válasza:
41%

Mert az nem szerelem. Lehet fellángoltál, aztán ahogy megismerted, beleszerettél.

Tegyük fel meglátod, "beleszeretsz", odamegy hozzád, és azt mondja, "mi van riibanc, leszopsz?".

2023. jún. 23. 18:41
 13/23 anonim ***** válasza:
57%
#12: Te hogy dontod el masok erzelmeit? Annyira imadom ezt. Nekem volt egy baratnom. Elso talalkozasnal beleszerettem. 10 evig tartott es majdnem vegig ugyanugy szerettem.
2023. jún. 23. 18:47
 14/23 anonim ***** válasza:
De ezt mondom, ha tajparaszt lett volna, nem szerettél volna bele.
2023. jún. 23. 18:49
 15/23 anonim ***** válasza:
27%

Aki látásra beleszeret, az kibszott sekélyes érzelmileg, és élhetnek együtt 10 évig sekélyes szerelemben boldogan.

Az az ember, aki a világon 100%-os szerelmet érez, ő a top. A másik ember 100%-a lehet neki csak 70%. Akik látásokra szeretnek, azok valahol 10%-nál vannak.

Usain Bolt 100%-a meg az enyém tök más. Az enyém töredéke az övének. Magamhoz képest jó, de hozzá képest semmi. Langyos, sekélyes semmi szerelmekkel van tele a világ.

2023. jún. 23. 18:54
 16/23 anonim ***** válasza:
(És érdekes, hogy soha nem csúnya dagadtakba szeret bele senki első látásra....)
2023. jún. 23. 18:55
 17/23 anonim ***** válasza:

Én sem tapasztaltam olyasmit, de nem is akarok.

Lehet, hogy létezik szerelem első látásra, de a szakértők között majdnem az összes azt mondja/írja, hogy nem létezik.

Egymás iránti vonzalom (ami lehet simán azért, mert szexhiányban szenvedsz, vagy emlékeztett valakire, hiszen úgy érzed, hogy ismered régóta és ilyenek), ami fellángolást okozz, ha belsőleg is passzolsz vele (szerinted), csak aztán alakul ki a szerelem (ami vagy évtizedig tart, vagy néhány évig), majd abból a mély szeretet.

2023. jún. 23. 18:56
 18/23 anonim ***** válasza:
59%
Bele, ez az a rózsaszín ködös szerelem, nem a mély szeretet. Pár nap alatt is lehet. Nekem is általában egy hét szokott lenni. Az hogy utána elmélyül e majd csak később derül ki.
2023. jún. 23. 18:58
 19/23 anonim ***** válasza:
90%
Egyetértek a 18-assal. Vannak fokozatok, tehát mondjuk elsőre erős vonzalom, aztán rózsaszín ködös szerelem, aztán elmélyülő szerelem, majd szeretet és kötődés, de ezeket a fázisokat nem lehet élesen elkülöníteni egymástól. Legalábbis én utólag nem tudom elkülöníteni. És még a mély szeretet is át tud csapni néha lángolásba, visszatérhetnek a rózsaszín ködös időszakok is, szóval még a kapcsolaton belül is váltakozhat.
2023. jún. 23. 19:07
 20/23 anonim ***** válasza:
#15: Dehogy sekelyes. Csak szimplan neked furcsa a dolog.
2023. jún. 23. 19:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!