Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tegyek? Volt feleségem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Volt feleségem közös felügyeletet szeretne. Úgy, hogy 1-hét, nálam 1-hét nála.

Figyelt kérdés
Mindezt annak ellenére,hogy senki nem helyesli.Ám mikor tanácsért fordulok zárt kapukat találok,mert egy anyárol van szó.Aki a gyermeke 9-dik születés napján itt hagyot minket.És 385-nap után kérte el a telefon számát a gyermekének és kérdezte meg milyen méretü ruhát hord!Kijelentette ő semmilyan kölcséget nem válal.Mert ő egy "anya" vajon ez ténleg így van?Pedig van munkája Egyházi iskolában vezető beosztásu a saját annya a főnöke.És már van élettársa.Lehet hogy emiat kell a gyermek.Hihetetlen de igaz.
2009. febr. 24. 13:10
 1/9 anonim ***** válasza:
91%
Családsegítő Szolgálat? Mindenképpen személyesen javaslom.
2009. febr. 24. 13:44
 2/9 anonim ***** válasza:
72%
anya az ilyen aki otthagyja a gyerekét és ráadásul a születésnapján. Hát én is anya vagyok, de ha ilyet tennék inkább kiugranék az ablakon ,mint hogy éljek! Nem hogy közös felügyelet! Küld el a P@icsába....
2009. febr. 24. 14:32
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Te jó ég,milyen anya az ilyen nő???

Hihetetlen,hogy valaki ezt meg tudja tenni a saját gyerekével.Ne menj bele a közös felügyeletbe.Eddig nem hiányzott neki a gyereke?Ha jól megvolt nélküle akkor ezután is meg lesz.Ha nem egyezik bele vidd bíróságra.

És hol dolgozik???Jól olvasom??Gusztustalan egy nő a saját anyjával együtt.Az ilyen nő nem érdemelné még azt sem meg,hogy láthassa a gyerekét.

2009. febr. 24. 14:40
 4/9 anonim ***** válasza:
70%

Egyhazi iskolaban vezeto beosztasu, o???? Micsoda???

A birosagon elmondasz mindent, elotte menjel el ugyvedhez, aztan megkapod a gyereket, ez egyertelmu. Hiszen otthagyta veled tobb, mint 1 evre a gyereket. 1000%, hogy te kapod meg. Van munkad, lakasod amugy?

2009. febr. 24. 15:39
 5/9 anonim válasza:
100%

Milyen álszent egy nő... Harcolj a gyermekedért! Ő nem érdemli meg! És fizesse csak a gyerektartást, mert azt ha nem fizeti, a gyerektől veszi el!

Vallási iskola, mi? Hehe... Az eszem eldobom :)

Helyi családsegítő szolgálatnak ha elmondod a történetet, biztos tudnak tanácsot adni.

Bár anyától általában csak akkor veszik el a gyereket, ha nem tudja eltartani, drogos, alkoholista, stb... sokszor még akkor se. De mivel ő önként és dalolva hagyta el, szerintem lehet esélyed! Csak ne hagydd magad lerázni!

2009. febr. 24. 16:15
 6/9 anonim ***** válasza:
66%
Egy iskolatársam járt így, őt is otthagyta a felesége a gyerekkel, majd utána rágta a gittet, ráadásul ő kizárólagos felügyeletet akart. A barátomnak ráment kb. 3 éve, amíg a per zajlott, addig szerencsére nála volt a fia. Végül megkapta a férfi a kizárólagosságot, de iszonyú kálváriát járt végig. Ott az anyuka szimplán csak k_rva volt, de ez a bírót nem igazán érdekelte.
2009. febr. 24. 20:05
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Ja és még egyházi iskolában dolgozik...én a helyedben nem hagynám annyiban a dolgot és addig lebbeznék fel, amíg a gyermek vissza nem kerül hozzád. A gyerek meg fogja sínyleni, hogy 1 hét itt, 1 hét ott és mindezt egy olyan emberrel, aki azt hiszi magáról, hogy ő egy istennő csak azért, mert szült egy gyereket...sajnos az ilyenek elfelejtik, hogy az anyaság éppen a szülés után kezdődik. Te is szülő vagy, a gyerekhez épp annyi jogod van jogilag, mint neki. Ne hagyd ezt annyiban, mert a gyerekedet is tönkreteheti, hisz az ilyen ember nem azt nézi, hogy mi jó a gyerekének, hanem magát sajnáltatja és még azt hiszi, hogy ő a legjobb szülő.
2009. febr. 25. 11:35
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek az eggyütérzést és jó tanácsokat!

Szerencsére kaptam egy szakembertölis.Amej talán átvágja majdan azt a "gordiuszi"csomót.De nem hagyhatom figyelmen kívül azt a tényt,hogy szüksége van a saját annyára.Ezt egy eset is igazolja, elment az osztály társánál ahol többen is összejöttek.Jókat játszottak nevettek, közben megéheztek mindenki leült az asztalhoz(kb-6-an) gyerekek.Jóízüen ettek és elkezték mondani sorban az én anyukám eztkészíti nekem, az enyém ezt és igy továb az én fiam viszont halgatott!Majd következet ismét sorba én ugy szeretem, úgy imádom anyukámat.Mikor ismét az én fiamra került a sor ő felállt odajött hozzám átölelt, s azt mondta halkan,menjünk apa!Napokig nemszolt,tehát a lelke mélyén szüksége van az annyára tehát nem mondhatom azt felejsdel!! Hanem arra kell törekednem,hogy az annya fogja fell, hogy gyermekevan!

Nos ez az ami nehéz főként akkor mikor egy apát elítélnek alapbol.Á ő csak egy apa és hiába vannak jogai.

Csak a kötelességét kell,kötelezően teljesítenie.

Nem akarok megbántani egyetlen anyátsem, ha netán mégis elnézés kérek.

2009. febr. 25. 15:08
 9/9 anonim ***** válasza:

Szomorú ez a történet (amit az imént meséltél a kis összejövetelről). De ez nem konkrétan azt jelenti, hogy szüksége van az anyjára, hanem azt, hogy: még nyitott a kis lelke rá, hogy további sebeket nyeljen be az anyjától.

Óvatosnak kell lenned, nem fog tudni bármit feldolgozni. Az ismételt sebek a legsúlyosabbak.

2009. febr. 26. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!