Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a férj közös szülői felügyeletet szeretne (1 hét itt-1 hét ott), akkor azt milyen indokkal ítélhetik meg neki?
Simán megkaphatja, ha megfelelő körülményeket biztosít. Gondolj bele, ő is ugyanolyan szűlője a gyereknek, ugyanúgy joga van vele lenni.
Mi 5 éve váltunk, igaz nálunk apuka nem akarta a gyereket, így ez nem volt téma, biztos nehéz lett volna beletörődni, de legalább lennr nrkrmnis normális életem.
Régen mindenképpen úgy volt, ahogyan 2-es írta. De úgy tudom, azóta ezen változtattak.
De azért biztos nem úgy megy, hogy ha egyik fél akarja, mindenképpen úgy lesz.
Nem mindegy, hány éves a gyerek. Én csak olyan kor felett engedném, amikor már maga a gyerek is vélemény tud mondani erről. Szóval pl. 6 éves kor alatt semmiképpen. Testvéreknél meg csak mindegyikre ugyanolyan elhelyezést fogadnék el.
Szoptatós babánál pl. kizártnak tartom.
Kérdező, te miért rettegsz ettől? Milyen ember a férjed?
7-re:
Bocs, de ez már a te ellenséges véleményed.
Tényeket várnék, hogy konkrétan miért rettegsz ettől.
Na meg azt is, hogy hány éves a gyerek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!