Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, jogos volt a kiakadása? Fél éve nincs szex, aztán amikor lett volna, akkor sírt fel a gyerek.

Figyelt kérdés

Szülés óta nincs szex, már 7 és fél hónapos a kicsi (6 hónap plusz az a 6 hét, amikor alapból nem lehetett). A gyerek egész nap rajtam lóg, és már nem vágyok senki másnak az érintésére, pedig alapvetően bújós vagyok nagyon, de már a simogatást sem bírom.

Az elején még próbálkoztunk orállal, de nem ment olyan jól, mert érződött, hogy csak kényszerből csinálom, így megbeszéltük, hogy addig megoldja magának.

Csinálták a kapubejárót a barátaival, félmeztelen volt, és a látványtól, ahogy tolta a talicskát, beindultam. Írtam neki messengeren, hogy küldje haza őket, és jöjjön fel, mert nagyon akarom. Barátok gyors el, ő az emeletre fel. Nagyban csináljuk, amikor felsír a gyerek. Nyilván abbahagytuk, mentem a gyerekhez. Megyek vissza, erre hallom, hogy a fürdőben maszturbál. Én folytatni akartam, erre mondta, hogy nem, és ilyet odaszólt nekem, hogy "nekem csak ez jut úgyis" (mármint a maszturbálás). Ezen összevesztünk, ő lefekudt aludni, én meg bőgtem.

2023. jún. 23. 13:31
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
67%
Sajnos 7 hónapja tényleg ennyi jutott neki... nem csodálom, ha csalódott volt a hapsi. Nem azért, mert most sírt fel a gyerek, hanem mert jó fél éve nem akartál vele önszántadból semmit a világon.
2023. jún. 23. 13:32
 2/15 anonim ***** válasza:
86%
Ma is lefekhetsz vele, meg holnap is, meg azután is. Asszem várt vele eleget.
2023. jún. 23. 13:35
 3/15 anonim ***** válasza:
10%
Az van, hogy már nem kívánod. Talán mindkettőtöknek jobb lesz, ha külön utakon folytatjátok...
2023. jún. 23. 13:36
 4/15 anonim ***** válasza:
94%

"Ezen összevesztünk, ő lefekudt aludni, én meg bőgtem."

Már szinte reménytelennek látjátok a helyzetet, pedig nem az. Még akartok együtt lenni.

Újra kell kezdeni a közeledést, nyugodtan, türelmesen, szeretettel. Nem sértődni, veszekedni és bőgni. Ha nem ma, akkor holnap összejön.

2023. jún. 23. 13:36
 5/15 A kérdező kommentje:
Jó, és akkor mégis mit kellene csináljak? Erőltessem magamra a szexet? Be se nedvesedtem, fáradt vagyok, hónapok óta nem alszok, nem a puncimat vakarom itthon, hanem a gyerekkel vagyok, viszem a háztartást. A legutolsó dolog, amire tudtam gondolni, az a szex.
2023. jún. 23. 14:08
 6/15 anonim ***** válasza:
55%
“ A legutolsó dolog, amire tudtam gondolni, az a szex.” Közlőd vele magyarul, hogy ha szexet akar, akkor dolgozzon többet otthon. Vagy ha lusta akkor meg kuss a neve.
2023. jún. 23. 14:11
 7/15 anonim ***** válasza:
67%
Én teljesen megértem, gondolom szoptatsz/szoptattál. Annyit ért hozzám a gyerek szinte folyton és iszsz is volt, hogy teljesen semlegesnek éreztem mindenki érintését, nem volt privát szféra a testem, amit szabad akaratomból megosztok mással, egy tejesdoboz voltam, nem is volt az enyém, nem érdekelt ki lát és ki ér hozzám, így semmi sem hozott lázba. Azt hiszem a szülés, mikor mások előtt vérzel, kakilsz és üvöltesz és gyereket nyomsz ki az is, de inkább az utána következő szoptatós időszak öli ki/változtatja meg az intimitáshoz való hozzáállást, már semmi nem volt intim és privát a testemmel és ezért szexet sem kívántam. Olyan 1 éves kor körül kezdett bennem rendeződni a dolog, de akkor már olyan nyafogási hullám jött, hogy akkor meg fáradt voltam szexhez, gyorsan maszturbáltam abban a pár percben.. két éves kor körül helyreállt. Ez amúgy apáknál is így van, amelyik le van terhelve, normális foglalkozik a gyerekével, hordozza, kettesben van vele, tisztába teszi ilyenek, az is átmeneti szexuális vágycsökkenéssel jár. Onnantól, hogy kevesebb kakit látsz, kevesebb bőgést hallgatsz, többet tudsz aludni és kevesebbet érint meg a gyereked, szépen elkezdesz visszarázódni normálba. Apuka babázzon többet és majd az ő libidójának is annyi lesz, miután kihámozta a gyereket az átázott pelusos kakis ruhákból, miközben az üvölt a baba ő meg nem aludt rendesen x este és napközben még a feladatait is ellátja(ahogy az anya otthon, az apa a munkahelyen), nem akar majd szexelni:D Egészséges kapcsolatban, megfelelő szülői szerep betöltésekor a pasi is közel ugyanannyit veszt a libidójából, mint a nő. Nálunk persze rátesz a szülés, de pasiknál is bekavar, hogy oda dugdossák a farkukat, ahonnan egy 50cmes fejet nyomtunk ki párhónapja.
2023. jún. 23. 14:12
 8/15 anonim ***** válasza:
79%

Hát ez benne van a gyermekvállalásban. Ezt sajnos sokan nem mérik fel. MOndjuk pl akik itt az oldalon vannak, azok képtelenek elképzelni másfél napot is szex nélkül és inkább szakítanak, minthogy elszenvedjék azt a tortúrát amit az akemény 36 órányi szexnélküliség okozna:D

Pedig bizony ha jön a gyerek akkor a legtöbb esetben teljesen normális a fél év kihagyás. És igen, nem olyan egyszerű visszaállni utána, gyakorlatilag újra meg kell tanulni az egész intimitást meg ilyenek.

És bizony az is benne van, hogy apukának érdemes a ház körüli munkákból többet vállalnia, ha azt szeretné, hogy anyuka ne egy hulla legyen. Márpedig ez a legelső lépés a libidó felé, fáradt ember ugyanis nem kívánja a szexet.

Ne adjátok fel kérdező! Ez egy ilyen időszak. Tudatosítani kell mindkettőtökben, hogy egyrészt ezt vállaltátok, ez mindkettőtöknek nehéz és új rendet, módszereket kell bevezetnetek, a régi már nem fog működni, mert már nem a régi helyzetbn éltek.

2023. jún. 23. 15:03
 9/15 anonim ***** válasza:
35%

5-ös

Te kezdeményeztél, mintha égne a ház, most vagy soha - "küldje haza őket, és jöjjön fel, mert nagyon akarom"

1 lehetőség nem elég. Majd lesz több. Pihenjétek jól ki magatokat, és sok-sok türelem kell.

2023. jún. 23. 15:36
 10/15 anonim ***** válasza:
61%
Hú, de jó lehet gyerekesnek lenni.
2023. jún. 23. 16:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!