Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy ismerősöm figyelmeztetett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ismerősöm figyelmeztetett a barátommal kapcsolatban. Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

Négy éve vagyunk együtt a párommal, három éve költöztünk össze. Külön is szoktunk programokat szervezni a saját barátainkkal. Pár napja találkozott is a barátaival, én nem értem rá, nem mentem. Egy közös ismerősünk ma írt, hogy szeretne velem beszélni. Találkoztunk és elmondta, hogy ez neki nagyon kínos de úgy érzi szólnia kell, hogy a barátom és egy másik nő már túl közel kerültek egymáshoz. Flörtölnek, évődnek, egymáshoz érnek, szorosan ülnek/állnak egymás mellett. És a barátom ilyenkor csak a nőn csüng, csak rá figyel. A legutóbbi összejövetelről elég részegen jött haza a párom, ilyen részegnek még sose láttam. Az ismerős szerint annyira be volt rúgva, hogy a kulcsait nem tudta kivenni a zsebéből. Kérte a nőt, hogy segítsen neki aki odament és megtapogatta a párom combját a zsebek körül. Akkor is flörtöltek, hogy most megmotozza őt... Meg látta párszor, hogy megmarkolta a nő combját az asztal alatt, ahogy ültek egymás mellett.

Az ismerősöm bocsánatot kért de úgy gondolta, hogy muszáj figyelmeztetnie mert szerinte ez gáz viselkedés a barátomtól.

Ti mit tennétek? Jártatok már így?

2023. jún. 23. 12:59
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
25%
Én úgy látom, Te már eldöntötted, hogy nem bízol meg a párodban. Eleve azt gondolod, hogy ha megkérdezed őt, akkor hazudni fog neked. Ez a fő probléma. Én sosem feltételezem a férjemről, hogy hazudik nekem. Nekem is rosszul esne, ha ő ezt feltételezné rólam. Az nem szerelem, ahol becstelenséget feltételezünk a másikról. Szerintem. Ezt gondold végig. Ha tudsz hinni a párodnak, akkor kérdezd meg őt, és fogadd el, amit mond. Ha nem tudsz hinni neki, nincs értelme a kapcsolatotoknak.
2023. jún. 23. 17:43
 22/28 anonim ***** válasza:
24%

#15 "Jobb lett volna, ha azoknak hisz akik figyelmeztették"

Ha pedig netán tényleg csak egy rosszindulatú pletyka, akkor meg pont azzal járt volna rosszul, ha hallgat rájuk.

Nem az a megoldás, hogy gondolkodás nélkül hiszünk akár egyik, akár másik félnek. Hanem hogy hiteles információ kell, anélkül minden csak mendemonda.

2023. jún. 24. 00:38
 23/28 A kérdező kommentje:

Megkérdeztem a barátomat, hogy X (az a nő) is ott volt legutóbb? Mondta, igen, miért? Mondtam, mert úgy látom jól összehaverkodtatok. (Nem említettem az ismerőst mert nem akartam kellemetlen helyzetbe hozni. Viszont a barátom és a nő sokszor írnak egymásnak meg telefonon is szoktak beszélgetni hosszan.)

Barátom csak bólintott, hogy ők csak barátok.

Nem tudom, szerintetek? Az se nyugtat meg, hogy szebb csaj mint én. :/

2023. jún. 25. 09:37
 24/28 anonim ***** válasza:
71%

Ne hagyd, hogy hülyének nézzenek... Persze, hogy tagadja, még hozzá rosszul. Ha szerelmem bárkiről is azt gondolná, hogy összemelegedtem vele, de ez nem igaz és fontos nekem a kapcsolatunk, akkor nem ilyen szar dumával ráznám le, hanem megvallanám, hogy őt mennyire szeretem, ő mennyire fontos, mit ad nekem a kapcsolatunk, hogy minden hamis kételyt eloszlassak és biztosítsam a szerelmemről.

Ez a srác hülyít téged, de nem szeret. :-(

2023. jún. 25. 10:02
 25/28 anonim ***** válasza:
6%
Az én férjem több munkatársnőjével is telefonozik, csetel, beszélget. Én örülök neki, hogy a sok rosszindulatú luvnya között talál olyanokat, akiknek a társaságában jól érzi magát, és akivel együtt tud dolgozni. Eszem ágában sincs féltékenynek lenni, soha nem is voltam az. Soha nem nyomoztam, hogy kivel mit beszélget vagy ír. Ez a mentalitás nekem érthetetlen. Ő se nyomozott utánam soha. Ha valamelyikünk ilyet tenne, azt gondolnánk, hogy valami agyi defektus érte.
2023. jún. 25. 12:29
 26/28 A kérdező kommentje:
Tudom ezért leszeditek a fejem de az is eszembe jutott, hogy belenéznék a telefonjába titokban... de erre kevés az esély mert mindig nála van.
2023. jún. 25. 13:02
 27/28 anonim ***** válasza:
71%
Nem szedem le a fejed, csak tudod ez már nem az a szint, ahol ennek lenne jelentősége. A párod mások előtt, nyilvánosan flörtölt egy másik nővel... Volt egy rendes ismerősöd, aki ezt jelezte. Teljesen mindegy, hogy mi van a mobiljában. Inkább az nem jó, hogy nem látod be a helyzetet és magadat áltatod. :-( Ez nem válik a javadra.
2023. jún. 25. 13:20
 28/28 anonim ***** válasza:
6%
Itt nem szedik le a fejed, itt nagyon is pereferálják a másik fél utáni kutakodást, nyomozást, féltékenykedést. Valahányszor azt írom, hogy egy párkapcsolat alapja a bizalom, rögtön lepontoznak.
2023. jún. 25. 13:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!