Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy ismerősöm figyelmeztetett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ismerősöm figyelmeztetett a barátommal kapcsolatban. Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

Négy éve vagyunk együtt a párommal, három éve költöztünk össze. Külön is szoktunk programokat szervezni a saját barátainkkal. Pár napja találkozott is a barátaival, én nem értem rá, nem mentem. Egy közös ismerősünk ma írt, hogy szeretne velem beszélni. Találkoztunk és elmondta, hogy ez neki nagyon kínos de úgy érzi szólnia kell, hogy a barátom és egy másik nő már túl közel kerültek egymáshoz. Flörtölnek, évődnek, egymáshoz érnek, szorosan ülnek/állnak egymás mellett. És a barátom ilyenkor csak a nőn csüng, csak rá figyel. A legutóbbi összejövetelről elég részegen jött haza a párom, ilyen részegnek még sose láttam. Az ismerős szerint annyira be volt rúgva, hogy a kulcsait nem tudta kivenni a zsebéből. Kérte a nőt, hogy segítsen neki aki odament és megtapogatta a párom combját a zsebek körül. Akkor is flörtöltek, hogy most megmotozza őt... Meg látta párszor, hogy megmarkolta a nő combját az asztal alatt, ahogy ültek egymás mellett.

Az ismerősöm bocsánatot kért de úgy gondolta, hogy muszáj figyelmeztetnie mert szerinte ez gáz viselkedés a barátomtól.

Ti mit tennétek? Jártatok már így?

2023. jún. 23. 12:59
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
81%
Szakítanék🤷‍♀️
2023. jún. 23. 13:05
 2/28 anonim ***** válasza:
81%
szakítsá
2023. jún. 23. 13:17
 3/28 anonim ***** válasza:
83%
SZakítsd!
2023. jún. 23. 13:18
 4/28 anonim ***** válasza:
76%
Utána járnék, hogy valóság e az, vagy csak az ismerős rosszakaratú… aztán ha igaz, az exet kérdőre vonnám, aztán szakítanék.
2023. jún. 23. 13:19
 5/28 anonim ***** válasza:
86%
És köszönj meg neki, hogy szólt neked. Biztos jót akar neked.
2023. jún. 23. 13:19
 6/28 anonim ***** válasza:
81%
Én komolyan venném, amit az ismerős mondott, különösen akkor ha tényleg csak egy semleges ismerős, mert akkor neki ez egy zéró összegű játszma vagyis nem fűzödik érdeke hozzám, így nincs okom kételkedni az igazában. A másik, hogy mélyen magamba néznék és megvizsgálnám a kapcsolatomat, vajon tényleg megvan még a szeretet és a vonzalom vagy már csak megszokásból élünk együtt csak még nem láttam be. Ha már a párom idáig eljutott, akkor nem sok értelme van együttmaradni, szóval én is szakítanék.
2023. jún. 23. 13:20
 7/28 anonim ***** válasza:
47%
Első körben ki kéne deríteni, hogy ebből mennyi az igaz. Tudod, attól, hogy valaki állított valamit, az még nem feltétlenül lesz valóság.
2023. jún. 23. 13:23
 8/28 A kérdező kommentje:

Nincs okom feltételezni, hogy az ismerősöm hazudott. Régóta ismerjük egymást. És ahogy mondta, látszott hogy neki is kínos.

Teljesen le vagyok sokkolódva azóta is.

2023. jún. 23. 13:36
 9/28 A kérdező kommentje:
És azóta folyamatosan dobál be az agyam kisebb emlékeket, pillanatokat amik gyanúsak. Amilyen izgalommal készült ezekre a haveros összejövetelekre, meg az utóbbi időben mintha nem olyan lenne, mint régebben. Mintha fel lenne pörögve ugyanakkor sokszor elbambul, máshol van fejben.
2023. jún. 23. 13:39
 10/28 anonim ***** válasza:
21%
Előbb kideríteném, hogy igaz-e. Tudod erre szokták mondani, hogy a kibicnek semmi nem drága.
2023. jún. 23. 13:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!