Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ismerősöm figyelmeztetett a barátommal kapcsolatban. Ti mit tennétek?
Négy éve vagyunk együtt a párommal, három éve költöztünk össze. Külön is szoktunk programokat szervezni a saját barátainkkal. Pár napja találkozott is a barátaival, én nem értem rá, nem mentem. Egy közös ismerősünk ma írt, hogy szeretne velem beszélni. Találkoztunk és elmondta, hogy ez neki nagyon kínos de úgy érzi szólnia kell, hogy a barátom és egy másik nő már túl közel kerültek egymáshoz. Flörtölnek, évődnek, egymáshoz érnek, szorosan ülnek/állnak egymás mellett. És a barátom ilyenkor csak a nőn csüng, csak rá figyel. A legutóbbi összejövetelről elég részegen jött haza a párom, ilyen részegnek még sose láttam. Az ismerős szerint annyira be volt rúgva, hogy a kulcsait nem tudta kivenni a zsebéből. Kérte a nőt, hogy segítsen neki aki odament és megtapogatta a párom combját a zsebek körül. Akkor is flörtöltek, hogy most megmotozza őt... Meg látta párszor, hogy megmarkolta a nő combját az asztal alatt, ahogy ültek egymás mellett.
Az ismerősöm bocsánatot kért de úgy gondolta, hogy muszáj figyelmeztetnie mert szerinte ez gáz viselkedés a barátomtól.
Ti mit tennétek? Jártatok már így?
Nincs okom feltételezni, hogy az ismerősöm hazudott. Régóta ismerjük egymást. És ahogy mondta, látszott hogy neki is kínos.
Teljesen le vagyok sokkolódva azóta is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!