Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy ismerősöm figyelmeztetett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ismerősöm figyelmeztetett a barátommal kapcsolatban. Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

Négy éve vagyunk együtt a párommal, három éve költöztünk össze. Külön is szoktunk programokat szervezni a saját barátainkkal. Pár napja találkozott is a barátaival, én nem értem rá, nem mentem. Egy közös ismerősünk ma írt, hogy szeretne velem beszélni. Találkoztunk és elmondta, hogy ez neki nagyon kínos de úgy érzi szólnia kell, hogy a barátom és egy másik nő már túl közel kerültek egymáshoz. Flörtölnek, évődnek, egymáshoz érnek, szorosan ülnek/állnak egymás mellett. És a barátom ilyenkor csak a nőn csüng, csak rá figyel. A legutóbbi összejövetelről elég részegen jött haza a párom, ilyen részegnek még sose láttam. Az ismerős szerint annyira be volt rúgva, hogy a kulcsait nem tudta kivenni a zsebéből. Kérte a nőt, hogy segítsen neki aki odament és megtapogatta a párom combját a zsebek körül. Akkor is flörtöltek, hogy most megmotozza őt... Meg látta párszor, hogy megmarkolta a nő combját az asztal alatt, ahogy ültek egymás mellett.

Az ismerősöm bocsánatot kért de úgy gondolta, hogy muszáj figyelmeztetnie mert szerinte ez gáz viselkedés a barátomtól.

Ti mit tennétek? Jártatok már így?

2023. jún. 23. 12:59
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Hogyan derítsem ki biztosra? A barátom gondolom tagadna. Kérdezzek meg még egy személyt aki ott volt?
2023. jún. 23. 13:46
 12/28 anonim ***** válasza:
87%

Voltam hasonló helyzetben és bejelentettem, hogy szakítani akarok. Mikor nem értette, hogy miért, szép lassan elkezdtem nyomasztani, hogy szerintem pontosan tudja, hogy miért és ne süllyedjen még mélyebbre a tagadással.

Végül maga vallott.

2023. jún. 23. 14:19
 13/28 anonim ***** válasza:
21%

Köszi a lepontozást! Elég gáz, hogy itt mindenki mindent elhisz első bemondásra és szerintetek nem kell egy pletyka igazságtartalmáról meggyőzödni.👏👏👏

Akkor csak szakíts kérdező egyből, ha mégsem igaz, hát így járál…🤦‍♀️

Ja igen, 10-es voltam. Jöhet az újabb lepontozás.😉

2023. jún. 23. 14:25
 14/28 anonim ***** válasza:
2%
Én a helyedben megkérdezném a barátomat és neki hinnék. Ha azt gondolod, hogy "letagadná", akkor ez azt jelenti, hogy nem bízol benne. Ez hasonló a párja telefonjában kutakodóshoz. Ott is leszavazták a bizalmat a párkapcsolatban. Pedig bizalom nélkül nem megy, se kapcsolat, se házasság, de még barátság se. Hogy akarsz egy életre tervezni valakivel, akiben nem bízol? Ha pedig nem tervezel vele, minek pazarolod rá az idődet?
2023. jún. 23. 14:43
 15/28 anonim ***** válasza:
97%

Kedves 14-es! Az unokatesóm pont így járt el, ahogy te tanácsoltad:

Mondták neki, hogy csalja a felesége. Megkérdezte. Hitt neki, hogy nem csalja. Bízott benne. Nem kutakodott a telefonjában. Egy életre tervezett vele.

Aztán kiderült, hogy több mint egy éve viszonya van egy munkatársával.

Jobb lett volna, ha azoknak hisz akik figyelmeztették, nem a (már volt) feleségének.

2023. jún. 23. 15:09
 16/28 anonim ***** válasza:
24%

Kedves 15-ös! Az én családtagom pedig úgy járt, hogy a munkatársai suttogásának hitt, hogy a férje más nőkkel flörtöl. A féltékenykedése miatt megromlott a házassága és elváltak, pedig a férje nem csalta meg. A férje újra nősült, és a mostani feleségéhez is hűséges. A családtagom pedig depresszióba esett, és magányosan tengődik.

Jobb lett volna, ha bízik a férjében, és nem a suttogóknak hisz.

2023. jún. 23. 15:22
 17/28 anonim ***** válasza:
79%
Hát van aki profin tagad :D
2023. jún. 23. 15:30
 18/28 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék úgy járni, mint a 15-ös. Eddig én is vakon bíztam benne, terveztem vele de most...
2023. jún. 23. 16:26
 19/28 anonim ***** válasza:
5%
Ha nem bízol a párodban, akkor nincs is értelme, hogy együtt maradjatok. Vagy ezzel a gyanakvással akarsz vele leélni 40-50 évet? Egyáltalán, létezik olyan, akiben megbíznál? Vagy mindenkinél jöhet egy "jóakaró" ismerős, aki szétbombázza a kapcsolatodat?
2023. jún. 23. 17:20
 20/28 A kérdező kommentje:

19, értem amit mondasz, természetesen nem arról van szó, hogy bárki jöttmentnek elhinném ezt. Mint írtam nem tudom mi oka lenne az ismerősömnek ilyenről hazudni, másrészt furcsa mostanában a párom így belegondolva de az is lehet, hogy csak rémeket látok idegességemben.

Nem szeretnék egyből szakítani de ezt helyre kell hoznom magamban mert ez az agyalás kicsinál. De nem tudom mit csináljak, kérdezzek rá a barátomnál, vagy csak hozzam fel a nőt és figyeljem? Tényleg tanácsokat szeretnék kérni tőletek. 😔

2023. jún. 23. 17:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!