Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a párom mostanában csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párom mostanában csak sötétben akar velem szeretkezni, akkor már nem vagyok kívánatos a számára? Másról fantáziál?

Figyelt kérdés

Együtt élünk.

Én 31, ő 32 éves.

4 éve együtt....

(Én vagyok a lány)

2023. jún. 22. 09:31
1 2 3 4 5 6 7
 61/65 anonim ***** válasza:
30%

Nem elvárás nyilván. Amúgy szerintem sem a szőr okozza ezt a villany leoltogatást, hanem a srácnak vannak fura dolgai. Ez a "nő ne mozogjon" dolog, hogy ő csak így tud-szeret szexelni... valami ilyesmi lehet mögötte. Hogy lehet csak sötétben tud fantáziálni, mert nem a szőrtől nem áll fel, hanem alapból.

De nagyon-nagyon örülök, hogy mindez nem az én problémám. Bár ahogy írtam, mi már nem 30 évesek vagyunk, hanem 40+-osak, de megy világosban és a kérdező ugyan riogatott, de egyelőre nincs rajtam olyan mértékű ráncosodás, hogy szegény férjem inkább leoltsa a villanyt.

2023. jún. 22. 15:57
 62/65 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez abnormális maradi hozzáállás ez a 21.szàzad.ez a pasi nem kéne így ...
2023. jún. 22. 16:13
 63/65 anonim ***** válasza:
21%

62. De ha a nőnek csak csukott szemmel megy, akkor az nem gáz, ő fantáziáljon csak arról amiről

(akiről😒) akar.

2023. jún. 22. 18:13
 64/65 Bright Knight ***** válasza:
Nagyobb intimitást akar.
2023. szept. 11. 19:42
 65/65 A kérdező kommentje:

44 te nagyon együgyű vagy fuu XDD

"Sok csaj ujjongana ha sötétben szexelhetne? Megúszásra szerettek játszani? Sötétben, mozdulatlanul... fiatalság, bolondság;) "

Ki mondta, hogy én játszok erre?

Sötétben, mozdulatlanul (nem az én vágyaim)

Ahogy arról sem tehetek, hogy neked "Urad van" akinek te csak egy szolga vagy ezek szerint. Térdelj neki sokat. Azért nem kapcsolja le a villanyt, hogy könnyebben megtaláld a minipöcsét. ;)

2023. nov. 9. 10:57
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!