Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párom mostanában csak sötétben akar velem szeretkezni, akkor már nem vagyok kívánatos a számára? Másról fantáziál?
Együtt élünk.
Én 31, ő 32 éves.
4 éve együtt....
(Én vagyok a lány)

hááát.....ne haragudj de van akinek a dzsungel nem tetszik és taszító.
"fogadjon el így is" na persze..álljon fel neki akkor is ha kövér vagy...
Mindenki keveri a szezont a fazonnal....örök hiba.
Az testi vonzódás a szex! Hiába szeretsz valakit attól még nem fog felállni.
Helyre akarod hozni a kapcsolatodat? szeretnéd élvezni a szexet?
szeretnéd ha mindketten élveznétek és kielégítő lenne?
Ne hagyd , hogy emiatt megromoljon.
Lehet, hogy morcos leszel és azt fogod mondogatni de ha szeret....

Fogadjon el így is. Elfogad, csak éppen nem vagy neki vonzó - ne haragudj, de a vonzalom és a kívánás nem döntés kérdése - ezért inkább lekapcsolja a villanyt. Ha majd esetleg híznál 20 kilót, de fogadjon el úgy is - nem fog neki felállni, bármekkora is a tisztelet.
Télen nem szoktál úgy szőrteleníteni, aha. De június 22 van. Ideje lenne venned egy borotvát és meglepni az uradat.

... mert minek? Magadnak? A párodnak? Mekkora áldozat az a szőrtelenítés, hogy évente fél éveket nem tudsz rászánni pár percet a cél érdekében?
Ha nem fontos, hogy kívánatos legyél, az más.

16. Egy nő sem annyira szőrös M ha igen, az genetika vagy hormon zavar.
Nekem kb 2 hetente kellene a lábam szedni, intim részén is kb ennyi időnként ha nem akarom hogy szúrós legyen.

Mondjuk azt a pasit is reptetném, aki csak akkor kíván, ha csupaszra vagyok borotválva, lehetőleg tetőtől-talpig, máskülönben csak sötétben hajlandó szexelni. Az ember (nem csak a férfiak, bizony a nők is) alapból szőrös, így vagyunk összerakva, ez a természetes állapotunk! Felnőtt férfi lehetne már annyira érett, hogy ezt felfogja és nem sipítozik, ha a barátnője épp nincs megborotválkozva. Ennyi erővel a nők is verhetnék az asztalt, hogy márpedig a pasi is borotválkozzon, mert nekik csak úgy kívánatos.
Az állandó borotválkozás pedig nem 5 percbe telik és minimum pár naponta ismételni kell, nekem pl már 2 nap múlva szúr. Rengeteg nő van, akinek erősebb, sötétebb a szőre és baromira nem bír ki 2 hetet. Max ha gyantáztat, amit szintén sokan nem szeretik, mert fájdalmas.

Kérdezz rá a szőrre, hátha ez a gond, bár, gondolom a 4 év alatt sokat nem változott a szőrtelenítési rutinod.
Mondd meg neki, hogy zavar a sötétben való szex és normális választ vársz a kérdésre. Ne hagyd elmenekülni, aztán majd csak kinyög valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!