Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a párom mostanában csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párom mostanában csak sötétben akar velem szeretkezni, akkor már nem vagyok kívánatos a számára? Másról fantáziál?

Figyelt kérdés

Együtt élünk.

Én 31, ő 32 éves.

4 éve együtt....

(Én vagyok a lány)

2023. jún. 22. 09:31
1 2 3 4 5 6 7
 41/65 anonim ***** válasza:
0%

18. Attól hogy lepontozol, nem lesz neked jobb.

Borotvát használok, intim területen krémet.

Nem vagyok szerencsés, csupán olyan vitamint szedek ami minden hormont rendbe tesz, mivel PCOS-em van. Remélem tudod, ez pontosan milyen betegség is.. :)

2023. jún. 22. 12:56
 42/65 anonim ***** válasza:
43. Akkor a pasi is legyen csupasz, köszi!
2023. jún. 22. 12:58
 43/65 anonim ***** válasza:
57%

Nem tökéletesen leszőrtelenítve. Egész télen nem szőrtelenít, mert minek. Ezt írta.

Én pl egyrészt magam miatt is - mikor szingli voltam is megtettem -szépségápolok és a férjem miatt is. Borotva, arcradír, hajpakolás, pedikűr, szemöldökszedés. Sőt járok kozmetikushoz és körmöshöz is. Ja meg tavasszal szoliba. Lehet mondani, hogy nehogy már ezeket kelljen ahhoz, hogy... lehet nem kéne. De így érzem jól magam, a férjemnek meg így tetszik.

Ha más úgy jól érzi magát, hogy egész télen nem szőrtelenít, lelke rajta. Saját teste, saját élete. Csak utána az ura leoltja a villanyt.

2023. jún. 22. 13:08
 44/65 anonim ***** válasza:
34%

46. Én is így vagyok vele, bár én inkább maradok a természetes dolgoknál, a szolárium nem egészséges és sajnos öregíti a bőrt, de a többivel egyetértek.

Mi így érezzük jól magunkat, ha adunk magunkra. :)

2023. jún. 22. 13:10
 45/65 anonim ***** válasza:
34%
De amikor meg szakítás van, egyből tipptopp lesz a csaj :)
2023. jún. 22. 13:17
 46/65 anonim ***** válasza:
46%
48. Savanyú a szőlő? :)
2023. jún. 22. 13:31
 47/65 anonim ***** válasza:
69%

42, tökéletesen tudom, mi az a PCOS. Nincs is olyan vitamin, ami ténylegesen "minden hormont rendbe tesz", ehelyett egyénre szabott, sok esetben brutális, élhetetlen diétára, mozgásprogramra és metforminra van szükség, ezek azok, amik valóban hathatnak. Már ha szerencséd is van mellé, mert ha nincs, akkor ezek mellett is ugyanúgy marad a hirzutizmus, a zsírban tocsogó arc- és fejbőr, a ragyák, a 0-s gépért kiáltó hajszerkezet meg a többi.

Annyi, hogy én nem úsztam meg egy mezei kis IR-PCOS kombóval, millió más is van. Meg egy hulladék génállomány, aminek köszönhetően egészségügyi problémák jelenléte nélkül sem tolerálna a világon semmit a bőröm.

Máskor gondold meg, kinél próbálsz okosabb lenni...

2023. jún. 22. 13:40
 48/65 anonim ***** válasza:
46%

50. Én magamat kezelem. Edzek, fogyok, mellette nem vagyok szőrös és babaarcom van.

Gyógyszert egyszer ha szedtem, meg pár hónapig szurit, de meg is bántam, nem segített semmit. Cukrom sem magas, arra is Inozitolt szoktam inni. :)

Menzesz problémákra is gyógynövényt szedek.

2023. jún. 22. 13:44
 49/65 anonim ***** válasza:

Szerintem a sok gyógyszer nem megoldás, a sanyargató diéta sem.

De látom valamivel baromira megbántottalak.. ha nem lennél lekezelő, még szívesen segítettem is volna. :)

2023. jún. 22. 13:45
 50/65 anonim ***** válasza:
0%

Jaj, az inozitol... :D :D :D

Mondjuk az én cukrom sem magas, soha nem is volt - lépten-nyomon hypóztam, amíg nem volt a met. Ugye tisztában kellene lenni azzal, ami amúgy most már a csapból is folyik, hogy ez egy ún. "ezerarcú betegség"...

Ennek megfelelően nekem nem is fogynom kellene, épp ellenkezőleg, kb. 10-15 kg mínuszban vagyok.

Amúgy meg hála apámnak és az ő ágának, a fejem tetején is pöröghetnék, akkor sem változna érdemben a bőröm és a hajam minősége. Nem, akkor sem, ha 101%-osan betartanám skinsmartos rácz juditkáék és a hasonlóan "okos" teamek által ajánlott összetett bőrápolási rutint.

2023. jún. 22. 13:56
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!