Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párom mostanában csak sötétben akar velem szeretkezni, akkor már nem vagyok kívánatos a számára? Másról fantáziál?
Együtt élünk.
Én 31, ő 32 éves.
4 éve együtt....
(Én vagyok a lány)
Nem tudom honnan vettétek, hogy tetőtől talpig szőrös vagyok és az egész testemet borotválni kell. Magadból indulsz ki? XD Mind1 is.
Télen azért nem egyébként okostojás, mert tele leszek szőrtüszőgyulladással a hosszú nadrágtól stb, igen ott lent is... és ne kelljen kielemeznem, hogy fáj stb.... plusz tiszta gomba vagyok tőle ha télen ott is szőrtelenítek...Te biztosan szívesen szenvednél, dugnál úgy is, hogy közben beszarsz a fájdalomtól. Majd én is szidlak, hogy megérdemelnéd ha elhagynának, ha ilyen igénytelen vagy mint én xD
29
Mit szólnál, ha azt mondanám, hogy a párom azt szereti, ha egy nő csak fekszik és ő arra fordítja amerre ő akarja? Nekem is fura, de ez van. Idegesíti, ha közben én is mozgom pedig pont nem az a fadarab típus vagyok, köszi ;)

"Nem elvárás, csak a férjed nem fog megdugni, de te tudod"
Ismered talán a férjem? Csak mert erősen kétlem. Megnyugtatlak, akkor is megdug, ha szőrös vagyok, mivel én normális férfival házasodtam, aki tisztában van azzal, hogy a nők is szőrösek és nem attól áll fel vagy épp lankad le, hogy meg vagyok-e borotválva vagy sem.
És de bizony, rengeteg nő, főleg a sötétebb hajúak/bőrűek majd egész testük terjedelmében szőrösek. Sötét szőr van a karjukon, ujjukon, van szőr a derekuknál, hasukon. Igaz nem olyan mennyiségű, mint a férfiaknak, de van. És mielőtt jön a "tuti hormonzavarosak", nem. Biztos van köztük az is, de húgom pl ugyanez a kategória, elment kivizsgálásra és semmiféle probléma nincs vele, makk egészséges, egyszerűen ő ilyen, szőrösebb az átlagnál.

Én pl télen ritkán szőrtelenítek mert minek?Illetve fogadjon el úgy is.
Szerintem meg itt írta.

30 Faék egyszerű vagy. Jobb esetben az ember nem idegeneknek szőrtelenít bszki, hanem mert zavarja, hogy rövid ruhában látható, így leszedi. Pont ugyanígy van, akit nem zavar, hogy télen hosszú nadrág alatt szőrös, így nem szedi le! Mi nem érthető ezen? Ha valakitől meg, akkor pont a párodtól - aki elvileg szeret, ahogy vagy - elvárható lenne, hogy ne fintorogjon azon, hogy természetüknél fogva mi nők is szőrösen születünk és nem mindig van kedvünk leszedni azt.
Arra valahogy továbbra sem sikerült válaszolni, hogy a nőktől miért elvárás a szőrtelenítés és miért tekintjük totális normális dolognak, ha a férfi csak akkor hajlandó megdugni a nőjét, ha le van borotválva, míg fordítva a férfiaknál a világ legtermészetesebb dolga, hogy szőrösek....

"Én pl télen ritkán szőrtelenítek mert minek?Illetve fogadjon el úgy is.
Szerintem meg itt írta."
Szövegértelmezés megy? "Én pl télen RITKÁN szőrtelenítek...."
A ritkán meg a soha között van azért egy "hajszálnyi" különbség nem gondolod?

38. “ Arra valahogy továbbra sem sikerült válaszolni, hogy a nőktől miért elvárás a szőrtelenítés és miért tekintjük totális normális dolognak, ha a férfi csak akkor hajlandó megdugni a nőjét, ha le van borotválva, míg fordítva a férfiaknál a világ legtermészetesebb dolga, hogy szőrösek....”
Én nem tekintem elvárásnak, legyen szőrős a nő ahol akar. Csak anyit várok el amit magamtól is. Én 2 naponta borotválom az arcom. Nehogy már nagyobb bajsza legyen a nőmnek mint nekem. 😂😂
Csak röhejes hogy 2. fokú hőségriadó van. Erre előadják egyesek a hattyú halálát, u szemét férfiak télen lenyiratnák szerencsétlen nők szőrét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!