Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felhívjam? Mit csináljak? (lent)
Van egy fiú barátom akivel alakulóba van egy kapcsolat. Vasárnap találkoztunk, tegnap este küldtem neki egy sms-t egy lényegtelen kérdéssel(persze ő ezt nem így vette) és nem visszaírt hanem rá 1 percre felhívott és azt mondta hogy nagyon örül hogy írtam, mert ő is szeretett volna velem beszélni. Beszéltünk vagy 2 órát, jó volt:) Ma ahogy hazafelé mentem suliból láttam hogy az unoka testvérérél (lány és nagyon nyomul a fiúra) egy "eldugott" padon kettesbe beszélgetnek :S Én igazából nem tudom hova tenni, meg azt se hogy most mi a helyzet... Szeretnék vele dumálni meg meg is beszéltük (és már tényleg illene nekem is egyszer felhívnom mivel mindig az ő számláján beszélünk) de így most nem tudom... Szerintetek mit tegyek? Csak nem akar az uncsitesotól semmit? Szerintetek rákérdezhetek vagy inkább tegyek úgy mintha nem is láttam volna? Egyáltalán felhívjam?
Köszönöm!
sajnos magadból csinálsz hülyét, ha rákérdezel
én már most nem foglalkoznék vele, csak ha látom, hogy nagyon teper értem
én akkor is játszanám a magabiztos nőt és nem törődnék semmivel(!)csak azzal, hogy értem mennyire teper, mert ebből láthatod CSAK, hogy kellessz e neki
miért nem ő hív téged?
már ez is elgondolkodtató
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!