Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarja, hogy nem vezetek, de az autóját félti?
Figyelt kérdés
Van jogsim, de nincs autóm. Állandóan beszól rosszallóan, hogy mindig neki kell vezetni, de nem engedi át a kormányt. Mégis mit kellene tennem. Béreljek egy autót, hogy ne mindig az övével menjünk?2023. jún. 20. 18:58
11/18 anonim válasza:
Szerintem megette a fene azt a kapcsolatot, ahol a "nekem van autóm, ezért én dirigálok" szemlélet uralkodik. ☹
12/18 anonim válasza:
Ez is igaz, de azt a kapcsolatot is megette a fene, ahol eljárás, hogy sokszor vagy mindig autóval megy. Természetesen biztos hogy van egészséges egyensúly és egészséges kompromisszum.
15/18 anonim válasza:
De itt me nem vonattal is...meírta a kérdező!
16/18 A kérdező kommentje:
Én nem számolok más autójával, mert anélkül nőttem fel, nekem az a bajom, azért is ebben a témában kérdezek hogy ugyan mi járhat a fejében.
Hidd el, kedves menő autós felsővezető, nem akarná senki vezetni a drága autódat. Akinek meg pár millásra telik, az is ugyanúgy féltheti az övét.
2023. jún. 21. 05:43
17/18 anonim válasza:
Ha nem lenne ilyen ideges tipus, mondanam, hogy menjetek "gyakorolni", de gyanitom nagyon idegbe vagna magat, ha veletlen lefulladnal, rosszul valtanal stb. az autojaval. En a mai gazdasagi helyzetben azt mondom, felesleges a 2 kocsi, plane ha nem hasznalod annyit, hogy megerje fenntartani. A benzinbe beszallsz amugy, amikor mentek? Lehet ez is baja, hogy draga, csak rosszul kommunikal.
18/18 anonim válasza:
Mondjuk a gyakorlás kis forgalmú úton egyébként tényleg nem rossz ötlet. Nyilván jobb lenne, ha saját magától ajánlaná fel, de esetleg Te is felhozhatod valahogy Neki a témát. 12-es válaszoló voltam, elhiszem, hogy Te ilyen vagy, de van olyan aki számol a másik autójával, de úgyhogy költségbe nem száll be, ráadásul szégyelli a másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!