Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Zavarja, hogy nem vezetek, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavarja, hogy nem vezetek, de az autóját félti?

Figyelt kérdés
Van jogsim, de nincs autóm. Állandóan beszól rosszallóan, hogy mindig neki kell vezetni, de nem engedi át a kormányt. Mégis mit kellene tennem. Béreljek egy autót, hogy ne mindig az övével menjünk?

#autó #vezetés #Jobbanvezet #Féltiakocsit
2023. jún. 20. 18:58
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
91%
Azért nem engedi át, mert nem szoktál autót vezetni. Vegyél sajátot és aztán majd lehet engedi az övét vezetni.
2023. jún. 20. 19:01
 2/18 anonim ***** válasza:
78%
Ha esetleg lezúzod, kifizeted a kárt? Előre ezt írásba is adod? Könnyű egy "hát én jól vezetek" kiáltással keménykedni, aztán lezúzni a másik kocsiját, "jaj, bocsííííí, bocsika!!!". A problémát meg oldja meg ő.
2023. jún. 20. 19:02
 3/18 A kérdező kommentje:
Akkor meg ne szóljon be. Van vonat meg busz is, és akkor nincs ilyen gond.
2023. jún. 20. 19:07
 4/18 anonim ***** válasza:
25%
Te meg ha nem tetszik, akkor ne legyél vele! 🤷‍♀️
2023. jún. 20. 19:11
 5/18 anonim ***** válasza:
11%

3.

Akkor mehetsz busszal meg vonattal is az ingyentaxi helyett...

2023. jún. 20. 19:13
 6/18 anonim ***** válasza:
35%
Azért saját tapasztalat: Aki nem száll feléd vonatra, buszra Veled az nem szeret, álld a költséget, koncentrálj vezetés közben.
2023. jún. 20. 19:14
 7/18 A kérdező kommentje:
Nem derogál a vonat, elhiheted. De néha előveszi az autót és akkor morog. Szoktunk vonattal menni, főleg hosszabb utakra.
2023. jún. 20. 19:16
 8/18 anonim ***** válasza:
47%
Vegyél egy autót vagy ne menj vele.
2023. jún. 20. 19:33
 9/18 anonim ***** válasza:
7# Tudod van olyan nő, ha a párjának van autója, akkor a nőnek derogál a tömegközlekedés.Es olyankor Magától veszi elő az autót vagy Te kéred vagy olyan programot találsz ki, amihez autó kell? Bocsi, mert lehettem tényleg tévedtem a 6-os válaszoljanak, de ezt így nagyon nehéz megítélni, sokkal több infó kellene.
2023. jún. 20. 21:38
 10/18 anonim ***** válasza:
48%
Szia. Nem lesz nepszeru a válaszom. Felsővezetőként dolgozok egy cégnél, nagyon sokat dolgozom és nyilván jól is keresek. Szalonbol hoztam a Mercedes Crossovert. Én sem adom oda a páromnak még. Vettünk neki egy autót, még szokja. Neked is ezt javaslom, ahogy már írtak fentebb, vegyél egy saját autót. Ez nem úgy működik, hogy te beulsz tapasztalatlanul más autójába! Nekem nem lenne pofam 0 rutinnal elkérni senkiet sem! Pláne nem felháborodni ha nem adja oda! :D szóval kapjál már észbe ba**od! Vagy te ezt mégis h gondoltad? Reggeli gyors pippantás után már vezethetsz is?
2023. jún. 20. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!