Ha csinalok alubol egy mobilcedo tokot s rateszek egy vezetek nelkuli toltot vevot majd arra muanyagot akkor az alu megzavarja? Vagy ha nem a tolto ado es vevo kozott van akkor nem zavarja?
Figyelt kérdés
Gondolom ha kozte van akkor igen2020. aug. 25. 13:23
1/12 anonim válasza:
Az alu tok nemcsak a toltest, hanem a vetelt is zavarni fogja, es se a wifi, se a mobilhalozat nem fog rajta normalisan mukodni.
3/12 anonim válasza:
pont azért nem fém a hátlapja egyik vezetéknélküli töltést támogató készüléknek mert azzal nem működne a töltés. A fém lapban indukálódna a feszültség, nem a töltő szekunder tekercsében (ami a készülékben van)
4/12 A kérdező kommentje:
De itt nem a hatlap lenne ( a vetel miatt mar meg lettem gyozve mar csak elvi kerdes)
2020. aug. 25. 17:24
5/12 anonim válasza:
tökmindegy hogy a hátlap vagy a tok a tömör lap. az első tömör fémlap megfogja
6/12 anonim válasza:
sőt a rács is, nem is kell tömörnek lennie.
7/12 anonim válasza:
na kipróbáltam!
1 azaz egy réteg alufóliát tettem a töltőre és rá a telefont - nem töltött.
A töltőn lévő LED villogott, mert érzékelt valamit - tehát az alufóliát érzékelte, de a telefon nem töltődött.
8/12 A kérdező kommentje:
De mondom itt nem koztuk lett volna.
2020. aug. 25. 17:41
9/12 anonim válasza:
ja értem... a vezeték nélküli töltő vevője lenne kívül és azt dróttal bevezetnéd az alu tok mögé?
akkor szerintem működne
10/12 A kérdező kommentje:
Nem drottal. Hanem nem klasszkkus tok lenne hanem sin amibe a mobil becsusztathato s nem erne vegig. A lenyeg h kivul lenne a tolto. A masik kerdes xiaomi redmi note 9 pro nal hobelyezkednek el vevoegysegek?mert ha fent akkot egyszeruen nem erne fel addig az alusin s minden rendben lenne
2020. aug. 25. 18:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!