Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy hosszú párkapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy hosszú párkapcsolatban elfogynak a témák és egy idő után nem beszélgetnek a felek, vagy pont, hogy de, mindenről?

Figyelt kérdés

Mi a véleményetek?

Együtt voltam két évig egy sráccal, de olyan másfél év után már ellaposodott, már nem is csináltunk semmit együtt, max egy légtérben voltunk, de nem foglalkozott velem, a saját dolgaival volt elfoglalva. Többször próbáltam beszélni vele erről, nem jött össze, végül szakítottam. Volt egy mondata, ami nagyon megragadt bennem és féltem is, hogy ez általános dolog. Mondtam neki, hogy az elején még tök jól elvoltunk azzal is, hogy csak feküdtünk az ágyban és beszélgettünk. Azt mondta, hogy "de azóta megismertük egymást". Na eltelt azóta 10 év, de ezt megjegyeztem. Most másfél éve vagyok együtt a párommal, együtt is élünk és mi még mindig bármiről tudunk beszélgetni, szoktunk is. Még mindig vannak még el nem mesélt történetek, vagy bármi ami történik a világban, egyes dolgokról a véleményünk, vagy a hobbijainkról mesélünk. Mi még mindig tudunk csak ágyban feküdni és beszélgetni.

Szerintetek melyik a megszokott, a normális? Mik a tapasztalatok?

2023. jún. 19. 15:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
93%

Azért laposodik el, mert nem foglalkoztatok egymással. Ha vannak közös élmények, plusz egymás nélkül is megélt dolgok, akkor mindig lesznek témák. A szüleidet hány éve ismered? Velük sem tudsz már beszélgetni csak azért, mert már ismered őket.

Ez egy hülye hozzáállás az expasidtól. Ez azt jelenti, hogy őt csak egy bizonyos felszínes szintig érdekli a másik ember, azon túl már nem. Tudott rólad mindent, tényleg? Kibeszéltétek a gyerkkorotokat, a csalódásaitokat? Tudta, hogy mit gondolsz a világ történéseiről, a múltról, a jövőről? És ezek most csak légből kapott példák. Szóval nem, normál esetben nem kéne így lennie.

2023. jún. 19. 16:55
 12/14 anonim ***** válasza:
84%
Nem fogy el a téma, ha élitek az életet, nem csak punnyadtok otthon kettesben.
2023. jún. 19. 20:43
 13/14 anonim ***** válasza:
65%

Mi sokat punnyadunk otthon, de még így is sok témánk van, szóval nem hiszem hogy ez lenne a gond.

2023. jún. 20. 07:29
 14/14 anonim ***** válasza:
0%
Melyik kapcsolatnál? Melyik 2 embernél? Kikre gondolsz?
2023. jún. 20. 09:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!