Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfogadhatónak tarjátok a párotok messenger üzenetei elolvasását?
"De ha a párom mondjuk elkérné a telefonom, akkor miért az együk baratnod chatemet nyitna meg?"
Az van a kérdésben, hogy messenger üzeneteket akar olvasgatni.
A féltékeny ember nem racionális ember. A barátnőiddel beszélgethetsz arról, hogy kivel csalod. Illetve elmentheted női névként is a pasit.
Én meg olyan szuperkülönleges nő vagyok, akinek vannak férfibarátai is, az ő magánéletük sem arra van, hogy féltékenykedők csámcsogjanak rajta.
"Annyit mondtam, hogy megnézhetjük egymásét, mert senki nem titkol semmit"
A messenger üzeneteidben ott van egy harmadik fél. Akinek joga van ahhoz, hogy ne csámcsogjanak rajta. Az egy dolog, hogy nem csalod meg a párod, de a barátnőd lehet nem akarja a saját dolgát megosztani a te pároddal.
Volt már, hogy észrevettem a jeleket, hogy megcsal, akkor belenéztem és találtam is bizonyítékot. Igen, ebben az esetben nemhogy elfogadható, hanem az egyetlen megoldás, és akkor nem is merül fel ilyen kérdés a csalóban, hogy mit olvasod az üzeneteimet, ennyire nem bízol bennem? Hiszen tényleg megbízhatatlan csaló.
Ezenkívül meg nem érdemes. Csak problémákat és komplexusokat szül. Kistiniként én csináltam ilyet amúgy. Akkori barátom valamiért megadta a Facebook jelszavát, fogalmam sincs miért, meg rendszeresen maradt bejelentkezve a laptopomról. Ott megcsalás nem volt, de hazugság igen. Én meg nem mondhattam el, hogy tudom, hogy hazudik. Volt, hogy elköszönt tőlem, de még másokkal továbbra is chatelt. Illetve régi exes beszélgetéseit is olvastam és hasonlítgattam magam hozzájuk, neki ezt írta, vele ezt csinálta, őt akkor biztos szerette, engem meg nem. Végül nem bírtam már tovább ezt és megkértem hogy változtasson jelszót, inkább nem akarom tudni hogy b.assza át a fejemet folyton, meg hogy beszél ki néha, persze nem sokra rá szét is mentünk.
Amúgy a párom tudja a telefonomhoz a kódot, ha akarja megnéz rajta bármit, de nem szokott és nincs is oka rá. Én nem tudom az övét, de nem is akarom direkt, mert nem bírnám ki, hogy ne olvassak bele néha és csak olyat találnék, ami nem tetszene, addig keresnék, kutatnék, amíg nem okozok magamnak fájdalmat. Akár ilyen exes beszélgetéseket visszakeresve, akár egy valakinek megemlített valami rosszat rólam, vagy nekem nem mondott el egy régi dolgot, amit másnak abban az időszakban igen, stb. Nem kell nekem ez.
Nem.
Azon lehet vitázni hogy legyen-e titkom a párom előtt (és fordítva), de az szerintem evidens hogy az ismerőseimnek joguk van “titkolózni” a párom előtt, tehát semmi köze ahhoz amit NEKEM ír le egy ismerősöm privát üzenetben. (És ugyanez fordítva is természetesen, nekem sincs közöm az ő ismerőseinek a privát dolgaihoz)
Szerintem amúgy is kár a gőzért, ha már csak a nyomozgatás tart egyben egy kapcsolatot…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!