Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elfogadható indok ez?

Figyelt kérdés

Alapból mindketten akartunk gyereket mikor össze jöttünk. Viszont annyira bizonytalan most minden, minden szempontból hogy örülök h magam el tudom a nekem megfelelő szinten tartani.

Barátnőm akar gyereket, viszont hiába a közös terv, őszintén én ezt érzem amit írtam.

Elfigadnád h ez az indok amiért be legyen gyerek?

2022. nov. 21. 16:51
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
80%
nem
2022. nov. 21. 16:52
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

mert ha azt írjuk, hogy nem elfogadható, akkor nekiálltok gyereket csinálni?

a gyerekhez jó esetben két olyan ember kell, aki szeretne gyereket, ennyi.

2022. nov. 21. 16:53
 3/14 anonim ***** válasza:
68%
Elfogadható indok - a szakításhoz.
2022. nov. 21. 16:57
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Számomra ez elfogadható indok lenne, mert én magam sem ragaszkodom annyira a gyerekvállaláshoz. Viszont, ha a barátnőd szeretne gyereket, akkor mondhatsz neki akármit, nem lesz számára elfogadható.
2022. nov. 21. 17:06
 5/14 anonim ***** válasza:
75%

Nem, mert nem őszínte. Csak egy újabb kifogás. Ès ezt a barátnőd is tudja. 2 ève nem szexeltek, mert ő azóta nem szed fogamzásgátlót, mert már azóta maszíroz a gyerekkel, te meg ki tudja milyen okból nem veszel gumit, ès inkább nincs szex.

Jobb lenne, ha már nem kifogások mögè bújnál, hanem őszínte lennèl, ès nem húznád az idejèt.

2022. nov. 21. 17:26
 6/14 anonim ***** válasza:
27%
Én ugyanigy gondolom. Nő vagyok! Es nekem pont emiatt fontos a választotr férfi egzisztenciaja is
2022. nov. 21. 17:27
 7/14 anonim ***** válasza:
27%

Nem értem ezeket a kommenteket..

Első és legfontosabb, hogy ha tudjátok, hogy gyereket szeretnétek vállalni az a megfelelő környezet ahova kerül és a megfelelő anyagi háttér. Én se fogok addig gyereket vállalni amíg nem tudom azt a szintet nyújtani neki amit kigondoltam. Nem szeretném, hogy bármiben is nélkülöznie kelljen majd a szüllőknek se a gyereknek.

Szerintem ez így a tiszta sor, nem az , hogy kitaláltam, hogy kell és akkor kell és nem tudom , hogy miből fogom ellátni és megadni neki mindent na meg, hogy hova fogom hazavinni.. Bár lehet az eddigi kommentek java csak a támogatásos babákat csinálta és nem is kifejezetten érdekli az egész “majd lesz valahogy”…

2022. nov. 21. 17:35
 8/14 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem te gondolkodsz józanul és a barátnőd nem teljesen, ha a bizonytalanba szeretne minden áron gyereket.. ha milliomos akkor oké.
2022. nov. 21. 17:42
 9/14 A kérdező kommentje:

Nem azt mondom h nincs felretett pénzem ( pár millió ft) de egyszerűen annyira bizonytalannak érzek mindent hogy félek belevágni.

Ketten most kb 520 körül keresünk, nincs hitel és albérlet

2022. nov. 21. 18:29
 10/14 anonim ***** válasza:
75%

Nem elfogadható. 8 éve vagytok együtt.

Az elfogadható indok, hogy szex nélkül nem fog összejönni, neked pedig már nem megy a szex.

2022. nov. 21. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!