Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom azt mondta: “Még épp...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom azt mondta: “Még épp elfogadható a testem”. (23/N) Mit tegyek?

Figyelt kérdés
3 hónapja vagyunk együtt, én már egy ideje kondizom, főképp combra és fenékre, viszont már múltkor is mondta, hogy neki nem tetszenek a “vaskos combú, túledzett fenekű” nők, jobban szereti a törékenyebb külsőt. Ennek ellenére én továbbra is szeretnék járni, mert mindig is vágytam arra, hogy kipróbáljam magam így is. Azt mondta, most még elfogadható a külsőm, de amit mutattam képem, hogy kb. hogy szeretnék kinézni, az már nagyon nem tetszik neki.

2023. jan. 3. 23:16
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
98%
És mit mond, ha a tested megváltozik elhagy, vagy elviseli, csak épp nem 100%ban fog neki tetszeni?
2023. jan. 3. 23:24
 2/17 anonim ***** válasza:
57%
Mondd azt neki hogy akkor inkább nem fogsz edzeni és hízni akarsz. Biztos azt fogja mondani hogy nyugodtan kondizz
2023. jan. 3. 23:27
 3/17 Noren1989 ***** válasza:
94%

Az azt jelenti, h rövidesen elkezdi leépíteni az önbizalmad.

Ja nem, màr elkezdte.

2023. jan. 3. 23:29
 4/17 anonim ***** válasza:
95%
Építsd le.. ebből nem lesz egy hosszú életű kapcsolat, ez szinte biztos.
2023. jan. 3. 23:33
 5/17 anonim ***** válasza:
0%
Feküdt le velem!
2023. jan. 3. 23:34
 6/17 A kérdező kommentje:
1-es: Azt mondta, hogy neki a törékeny alkat jobban bejön, amilyen az edzés előtt voltam, de a mostani még mem vészes
2023. jan. 3. 23:35
 7/17 anonim ***** válasza:
98%
Hát szerintem mérlegelned kell mi a célod a kondival, élvezed, hobbi, vagy csak a külső miatt csinálod, stb. illetve hogy a saját testidealodnak, vagy a barátodnak akarsz inkább megfelelni. Mindkettő rendben van, teljesen oké és megindokolhato az is ha magadnak, az is ha neki akarsz tetszeni. Harmadrészt meg még kell beszelnetek, hogy jó lesz-e így. Pl. Szívem én szeretek kondizni és úgy tetszem magamnak, erre mondatja hogy de nekem úgy nem tetszel és ezt én nem fogadom el szóval game overall, vagy hogy oké, lehet picit jobban tetszik q törékeny test, de legyél olyan amilyen szeretnél lenni, szóval kindizz csak szívem. Ez csak példa, igazából szerintem bármi elfogadható, ha még tudjatok beszélni. És mindenképp jó hogy a barátod őszinte hozzád .
2023. jan. 3. 23:42
 8/17 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem így korrekt. Ő megmondta, hogy mi tetszik neki, te most tetszel, ha megváltoztatod a külsőd, akkor nem biztos, hogy tetszeni fogsz és ilyen fiatalon lehet, hogy ez fontosabb neki, mint az örökké tartó szerelem, vagy szeretet.

De te is eldöntheted, hogy mit csinálsz, azt csináld, amit te szeretnél, majd lesz más, akinek meg úgy fogsz tetszeni.

2023. jan. 3. 23:47
 9/17 anonim ***** válasza:
0%

Dobd ki, hagyd az edzést abba és talán összejöhetünk!

22L

2023. jan. 3. 23:54
 10/17 anonim ***** válasza:
42%
Ne hagyd abba az edzest ha elvezed. Teny hogy a sok konditol izmos, fitt, vastagabb leszel. De sok pasinak meg bejon. Sot, az a ferfi aki szinten edz nagy sulyokkal, az toled is vastagabb, izmosabb, tehat amellett te meg mindig vekonyka torekeny nőbek fogsz kinezni. Ilyen pasast keress. A mostani nem teged szeret csak a kulsod.
2023. jan. 4. 00:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!