Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom azt mondta: “Még épp elfogadható a testem”.
(23/N)
Mit tegyek?
Figyelt kérdés
3 hónapja vagyunk együtt, én már egy ideje kondizom, főképp combra és fenékre, viszont már múltkor is mondta, hogy neki nem tetszenek a “vaskos combú, túledzett fenekű” nők, jobban szereti a törékenyebb külsőt. Ennek ellenére én továbbra is szeretnék járni, mert mindig is vágytam arra, hogy kipróbáljam magam így is. Azt mondta, most még elfogadható a külsőm, de amit mutattam képem, hogy kb. hogy szeretnék kinézni, az már nagyon nem tetszik neki.
Hát szerintem meg ha eddig egy törékeny alkatú nő voltál, ezen nem fog változtatni az, hogy sportolsz.Feltételezem nem kezdtél el szteroidozni, tehát így nő léterde esélytelen, hogy ijesztően férfias izomzatot építs.
A törékenység az meg egy alkati adottság, pl sovány és izomtalan is lehet valaki úgy, hogy nem törékeny alkat.Aki meg az, azon nem változtat egy kis sport.
2023. jan. 4. 01:05
12/17 Gymnospermatophyta válasza:
Ha eléggé látható a különbség a tervek és a jelenlegi alakod között és ha a célok már korábban megvoltak... lehet, hogy a helyedben rákérdeztem volna már ismerkedésnél, hogy neki ez beleférne-e. Szeretek biztosra menni. (meg hát utólag könnyebb... )
Mérlegelned kell. Talán annyiban "szerencsés" a helyzet, hogy még eléggé fiatal a kapcsolat.
2023. jan. 4. 02:03
13/17 anonim válasza:
Éa most tulajdonképpen mit vársz? Elmondta hogy úgy nem fogsz neki tetszeni akkor számíts arra hogy a kapcsolatod hamarosan megszűnik. Vagy hamarabb szakítassz.
2023. jan. 4. 03:54
14/17 anonim válasza:
Neked jogod van olyanná formálni a testedet, amilyenné akarod, neki meg joga van otthagyni, ha úgy már nem fogsz tetszeni neki. Te is elhagynád, ha nem tetszene már neked.
2023. jan. 4. 08:06
15/17 anonim válasza:
Egy igazi szerelemnek es jo kapcsolatnak nem a kulso alapja. Foleg nem ez, mert meg ha elhiznal vagy nem kezeltetned a fogaid, az erthetk. De a sport miota kifogas? A kondizas es az izomepites egeszseges. Majd oregkorodban megkoszonod magadnak az eros csontokat és hogy maradtak izmaid. Nehogy abbahagyd. Az ilyen pali mindig azt fogja nezni hogy nezel ki, strias e a feneked, rancos e az arcod, hany kilo vagy. Ez kell neked? Pont jó szűrő. Élcezd a sportot, valositsd meg onmagad es ne hagyd hogy barki tonkretegye.
2023. jan. 4. 09:01
16/17 anonim válasza:
Lanyok, van annyi normális pasi. Miért pont az ilyen bunkó majmokkal kell egyutt lenni? Nem érdemelnek párkapcsolatot..
25/n
2023. jan. 4. 12:26
17/17 anonim válasza:
nőként aki rendszeresen edz: nekem sem tetszik nőként az izmos nők. Olyan szánalmas, hogy férfiasodni kezd. DEEEE! Nem kell karra edzeni. Meg azért nem kell zsírmentesen élni. És akkor fel lehet tartani az egyensúlyt. Egy formás has meg egy nem löttyedt fenék ízlésesebb, kívánatosabb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!