Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nők! Elnéznétek a párotoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Elnéznétek a párotoknak a lanparty-t?

Figyelt kérdés

Azért kérdezem, mert én simán, de az összes barátnőm azt mondja, hogy bolond vagyok, hogy ezt hagyom, bohócot csinál belőlem a párom, nem tisztel, az egyik egyenesen azt mondja, hogy kamu, és tuti csajozni mennek.

Szóval, a lényeg, hogy a vőlegényem és a barátai tinikoruk óta minden évben összejönnek valakinél, és pár napig ott játszanak mindenféle játékkal, hajnalig fent vannak és pizzát, hambit zabálnak. Minden évben másnál van megtartva (nem mindegyiküknél lehetséges), szóval 2-3 évente van nálunk. Olyankor én elmegyek itthonról, és addig anyukámnál vagyok. Emiatt is néznek bohócnak, hogy én hagyom magam kitúrni a saját lakásomból, meg azért is, hogy egy ilyen szánalmas, gyerekes hobbit eltűrök a páromnak.

Egy férfikollégám szerint is nagyon gáz, de rögtön azzal jött, hogy ő nem csinálna ilyet soha, de neki bezzeg nincs barátnője és sokat elárul, hogy a páromnak, és az összes barátjának, testvérének van.

Tényleg ennyire abszurd lenne?

Csak arra vagyok kíváncsi, hogy én vagyok-e a fura, vagy a barátnőim.

Az álláspontomon nem fogok változtatni, nem fogom kiverni a hisztit és nem engedni a dolgot, sem szakítani.

30 évesek vagyunk, 10 éve együtt.

2023. jún. 18. 13:29
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
46%

30as, pacsi! :D Én vagyok a csonkig lenullázott az első oldalról.

Szintén együttélős, másféléves kapcsolatban, eljárósmunkával. Sejtettem amúgy, hogy a Kérdező meg a 29es is homeoffice-os a párjával együtt. Mi mindketten bejárunk a munkahelyre, így nekünk sokkal fontosabb és kevésbé természetes az együtt töltött idő. És mint írtam, egyikünknek sincs igénye különalvásra. Ha KÉNE, akkor nyilván nem hisztiznénk miatta, sőt, igyekeznénk jól érezni magunkat egymással, de jobb nekünk együtt. :) Ezt egy HO-s pár sosem fogja megérteni. (Nem célzottan te/ti, Kérdező.)

Lehet 8 és fél év múlva nekünk is szükségünk lesz majd arra, hogy 2-3 napokat egymás nélkül töltsünk és szórakozzunk. De most még jobb együtt szórakozni. :D

2023. jún. 19. 17:19
 32/33 anonim ***** válasza:
31, őszintén szólva igen, akartam írni, hogy várjatok még 8-9 évet, és lehet megváltozik a velemenyetek, de nem akartam én lenni a károgós banya. :) az első 3 évben mi is még szarni is együtt jártunk.
2023. jún. 19. 17:33
 33/33 anonim ***** válasza:

#30 vagyok, mi is bejárósak vagyunk.

#32 szarni is együtt jártatok, sírok 😂

2023. jún. 19. 18:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!