Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Elnéznétek a párotoknak a lanparty-t?
Azért kérdezem, mert én simán, de az összes barátnőm azt mondja, hogy bolond vagyok, hogy ezt hagyom, bohócot csinál belőlem a párom, nem tisztel, az egyik egyenesen azt mondja, hogy kamu, és tuti csajozni mennek.
Szóval, a lényeg, hogy a vőlegényem és a barátai tinikoruk óta minden évben összejönnek valakinél, és pár napig ott játszanak mindenféle játékkal, hajnalig fent vannak és pizzát, hambit zabálnak. Minden évben másnál van megtartva (nem mindegyiküknél lehetséges), szóval 2-3 évente van nálunk. Olyankor én elmegyek itthonról, és addig anyukámnál vagyok. Emiatt is néznek bohócnak, hogy én hagyom magam kitúrni a saját lakásomból, meg azért is, hogy egy ilyen szánalmas, gyerekes hobbit eltűrök a páromnak.
Egy férfikollégám szerint is nagyon gáz, de rögtön azzal jött, hogy ő nem csinálna ilyet soha, de neki bezzeg nincs barátnője és sokat elárul, hogy a páromnak, és az összes barátjának, testvérének van.
Tényleg ennyire abszurd lenne?
Csak arra vagyok kíváncsi, hogy én vagyok-e a fura, vagy a barátnőim.
Az álláspontomon nem fogok változtatni, nem fogom kiverni a hisztit és nem engedni a dolgot, sem szakítani.
30 évesek vagyunk, 10 éve együtt.
"30 évesek vagyunk, 10 éve együtt."
Lol!
15 évesen voltam utoljára lanpartyn! Utána fokozatosan lejöttem a pc gamingről. Csak az időt b.ssza el! Te meg jó hülye vagy!
Szerintem évi egy alkalommal egy simán elfogadható. Ezerszer inkább ezt “””nézném el”””, mint egy fesztiválozást, piálást, stb. Azok engem ezerszer jobban zavarnak, mint évi egyszeri számítógépes partizás :D.
Mondjuk az tény, hogy otthonról én sem lennék hajlandó elmenni emiatt napokra (senki kedvéért nem töltök el több éjszakát anyàmnál, barátokhoz menni több okból nem tudok, wellness hétvégére menni nincs kivel, stb.) Vagy elviselnek, vagy menjenek máshova. De nem tartok senkit hülyének azért, mert ő meg elmegy.
Elviselnének, nem vagyok elzavarva, de én nem akarok ott lenni.
A lakást meg nem barmolják szét, és az alapszabály, hogy nem segítek takarítani utána.
Nekem eleve nem szimpatikus (szerencsére a páromnak sem), hogy egyfelől ennyi időt töltsünk egymás nélkül és napokra elmenjünk egyedül szórakozni, egymást kihagyva.
Az sem oké, hogy "idegenek" ennyi időt töltsenek a házunkban, én meg menjek máshová. Biztos, hogy nem. 🙄
Ha nektek így jó meg jó volt ebben a 10 évben, akkor most már ne bizonytalanodj el.
De én nem örülnék neki, nagyon nem. Annak sem, hogy naphosszakat tölt el azzal a párom, hogy játszik a gépen. 😅 Mi is szoktunk, van amibe egyhuzamban 5 órát is beletoltunk, van, hogy egy egésznapig xboxoztunk, de az, hogy napokig toljuk ezeket... Hát egyikünk sem akarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!