Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Elnéznétek a párotoknak a lanparty-t?
Azért kérdezem, mert én simán, de az összes barátnőm azt mondja, hogy bolond vagyok, hogy ezt hagyom, bohócot csinál belőlem a párom, nem tisztel, az egyik egyenesen azt mondja, hogy kamu, és tuti csajozni mennek.
Szóval, a lényeg, hogy a vőlegényem és a barátai tinikoruk óta minden évben összejönnek valakinél, és pár napig ott játszanak mindenféle játékkal, hajnalig fent vannak és pizzát, hambit zabálnak. Minden évben másnál van megtartva (nem mindegyiküknél lehetséges), szóval 2-3 évente van nálunk. Olyankor én elmegyek itthonról, és addig anyukámnál vagyok. Emiatt is néznek bohócnak, hogy én hagyom magam kitúrni a saját lakásomból, meg azért is, hogy egy ilyen szánalmas, gyerekes hobbit eltűrök a páromnak.
Egy férfikollégám szerint is nagyon gáz, de rögtön azzal jött, hogy ő nem csinálna ilyet soha, de neki bezzeg nincs barátnője és sokat elárul, hogy a páromnak, és az összes barátjának, testvérének van.
Tényleg ennyire abszurd lenne?
Csak arra vagyok kíváncsi, hogy én vagyok-e a fura, vagy a barátnőim.
Az álláspontomon nem fogok változtatni, nem fogom kiverni a hisztit és nem engedni a dolgot, sem szakítani.
30 évesek vagyunk, 10 éve együtt.
10
Nem, az igazi férfi keléstől fekvésig robotol a gyárban, még ezt se tudod?
Én nem dőlnék a kardomba. Barátnőmmel ilyen szent szokás az újév. Gimis korunk óta együtt ünnepeljük otthon, legfeljebb a városba kóválygunk, ha úgy adódik. Ha van párunk, akkor is. Ha szeretnének csatlakozni, az jó, ha buliba menenek inkább, az is oké. De mi együtt ünnepeljük az új évet.
A számítógépes játék szerintem is áldásosabb, mint az "iszunk, hányunk belefekszünk" bulik. Amíg a mindennapokba nem szól bele, addig engem nem zavarna, se az, hogy kikapcsolódásként,hobbiként játszik, se az, hogy évente egyszer így összegyűlnek.
Szerintem ez így teljesen rendben van, főleg hogy rotációban mindig más-más helyen vannak, ráadásul te önszántadból lépsz le ilyenkor, nem pedig elűznek, és a végén maguk után takarítanak. Nem értem, miért lennél bohóc, amiért nem akarod korlátozni a párodat a hobbijában, főleg, hogy optimális keretek között tartják az eseményt és nem vadulnak.
Ne haragudj, de a barátnőid elég kontrollmániásnak/ bizonytalannak tűnnek, ha még ennyi kompromisszumot sem lennének képesek kötni a saját párjuk kedvéért. Szerintem a párod szerencsés, amiért te vagy neki és 10 év után már tényleg ne érdekeljenek a sehonnai megmondóemberek.
Köszi a 0-át. 🙈 Remélem köztük vagy te is, Kérdező.
A Kérdezőnek nincs tétje, a kommentek után is ugyanígy fogja élni az életét a párjával, ami jó dolog, tegyék így. Mint írtam is, hogy 10 évig ez volt, most már ne legyen akkor hirtelen váltás. 😅Plusz őt nem zavarja, akkor igazából minden rendben is van.
A kérdése viszont úgy szól, hogy elnéznénk-e. Én leírtam, hogy nem és hogy szerencsés vagyok, hogy a zsákom foltjával egymásra találtunk, mert ő is ragaszkodik hozzám. Nekünk meg így jó. Ezt miért kellet lepontozni? 🙈
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!