Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nők! Elnéznétek a párotoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Elnéznétek a párotoknak a lanparty-t?

Figyelt kérdés

Azért kérdezem, mert én simán, de az összes barátnőm azt mondja, hogy bolond vagyok, hogy ezt hagyom, bohócot csinál belőlem a párom, nem tisztel, az egyik egyenesen azt mondja, hogy kamu, és tuti csajozni mennek.

Szóval, a lényeg, hogy a vőlegényem és a barátai tinikoruk óta minden évben összejönnek valakinél, és pár napig ott játszanak mindenféle játékkal, hajnalig fent vannak és pizzát, hambit zabálnak. Minden évben másnál van megtartva (nem mindegyiküknél lehetséges), szóval 2-3 évente van nálunk. Olyankor én elmegyek itthonról, és addig anyukámnál vagyok. Emiatt is néznek bohócnak, hogy én hagyom magam kitúrni a saját lakásomból, meg azért is, hogy egy ilyen szánalmas, gyerekes hobbit eltűrök a páromnak.

Egy férfikollégám szerint is nagyon gáz, de rögtön azzal jött, hogy ő nem csinálna ilyet soha, de neki bezzeg nincs barátnője és sokat elárul, hogy a páromnak, és az összes barátjának, testvérének van.

Tényleg ennyire abszurd lenne?

Csak arra vagyok kíváncsi, hogy én vagyok-e a fura, vagy a barátnőim.

Az álláspontomon nem fogok változtatni, nem fogom kiverni a hisztit és nem engedni a dolgot, sem szakítani.

30 évesek vagyunk, 10 éve együtt.

2023. jún. 18. 13:29
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
87%
Húha micsoda komoly felnőttek vannak itt, akik felnőttes dolgokat csinálnak, csekk fizetés party, meg költség elemzés buli, hú de izgi
2023. jún. 18. 14:19
 12/33 anonim ***** válasza:
83%

10

Nem, az igazi férfi keléstől fekvésig robotol a gyárban, még ezt se tudod?

2023. jún. 18. 14:21
 13/33 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem teljesen rendben van.
2023. jún. 18. 14:23
 14/33 anonim ***** válasza:
86%

Én nem dőlnék a kardomba. Barátnőmmel ilyen szent szokás az újév. Gimis korunk óta együtt ünnepeljük otthon, legfeljebb a városba kóválygunk, ha úgy adódik. Ha van párunk, akkor is. Ha szeretnének csatlakozni, az jó, ha buliba menenek inkább, az is oké. De mi együtt ünnepeljük az új évet.

A számítógépes játék szerintem is áldásosabb, mint az "iszunk, hányunk belefekszünk" bulik. Amíg a mindennapokba nem szól bele, addig engem nem zavarna, se az, hogy kikapcsolódásként,hobbiként játszik, se az, hogy évente egyszer így összegyűlnek.

2023. jún. 18. 14:23
 15/33 anonim ***** válasza:
100%
Ebben nincs semmi.. masok horgaszni mennek, vagy az auotokrol beszelgetnek kozben vedelnek.. baratnoid nem normalisak es beled rakjak ezt a hulyeseget . Sokan jatszanak videojatekokkal, ha nem te hobbid nyilvan gyerekesnek meg hulyesegnek tunik de nem az. Orulj neki , hogy nem a kocsmazas a hobbija nap vagy 2 napi szinten.
2023. jún. 18. 15:03
 16/33 anonim ***** válasza:
100%
Miért barátkozol ilyenekkel? Én és a barátnőim is máshogy éljük az életünket, de eszembe nem jutna senkit lefikázni, akkor sem, ha úgy gondolom, értelmetlen, amit csinál.
2023. jún. 18. 15:06
 17/33 anonim ***** válasza:
100%
16. Sok dolog ertelmetlen amig csak a sajat igenyeinket nezzuk. Nekem is unalmasak a kocsik, motorok, draga markas ruhak masok meg ezektol dobodnak fel ha beszelhetnek rola..
2023. jún. 18. 15:32
 18/33 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez így teljesen rendben van, főleg hogy rotációban mindig más-más helyen vannak, ráadásul te önszántadból lépsz le ilyenkor, nem pedig elűznek, és a végén maguk után takarítanak. Nem értem, miért lennél bohóc, amiért nem akarod korlátozni a párodat a hobbijában, főleg, hogy optimális keretek között tartják az eseményt és nem vadulnak.

Ne haragudj, de a barátnőid elég kontrollmániásnak/ bizonytalannak tűnnek, ha még ennyi kompromisszumot sem lennének képesek kötni a saját párjuk kedvéért. Szerintem a párod szerencsés, amiért te vagy neki és 10 év után már tényleg ne érdekeljenek a sehonnai megmondóemberek.

2023. jún. 18. 15:35
 19/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem lépnék le otthonról mert nincs hova, de oda megy pár napra ahova akar, ez a része nem zavarna.
2023. jún. 18. 19:31
 20/33 anonim ***** válasza:

Köszi a 0-át. 🙈 Remélem köztük vagy te is, Kérdező.

A Kérdezőnek nincs tétje, a kommentek után is ugyanígy fogja élni az életét a párjával, ami jó dolog, tegyék így. Mint írtam is, hogy 10 évig ez volt, most már ne legyen akkor hirtelen váltás. 😅Plusz őt nem zavarja, akkor igazából minden rendben is van.

A kérdése viszont úgy szól, hogy elnéznénk-e. Én leírtam, hogy nem és hogy szerencsés vagyok, hogy a zsákom foltjával egymásra találtunk, mert ő is ragaszkodik hozzám. Nekünk meg így jó. Ezt miért kellet lepontozni? 🙈

2023. jún. 18. 20:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!