Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szeretnétek tudni róla, ha a pasi mást is dug?
Benne voltam egy szexkapcsolatban, de a pasi kijelentette, hogy elkezd másokkal is ismerkedni szex céljából. Megismert egyet, nekem beszélt róla, de ő nem tud rólam (én kiszálltam ebből, mert kizárólagos szexkapcsolatot akartam)
Szerinte nem is kell a többi lánynak egymásról tudnia, de szerintem meg igen, hogy ennek fényében dönthessen, így extra szemétség a dolog. Ti mit gondoltok, akarnátok tudni a többi lányról?
Egyébként nem tudom, nekem miért beszélt róla, ha a másik csaj nem tudhat énrólam.
"ha a pasi mást is dug?"
De egy nő miért így fogalmaz? :D
Heréktől is szánalmas, de tőlük senki nem vár többet.
hogy kellene? Egy pasi, aki több nővel van, azokat csak megdugja.
Esetleg jobban hangzana, hogy akarjátok tudni, ha a férfi több nővel is szeretkezik rajtatok kívül?
"Lányok, szeretnétek tudni róla, ha a pasi mással is dug?"
Ennyi.
Legtöbb pasi bírja 2 percig, abból felét a lány lovagol, nem dugnak meg ezek senkit.
Tényleg mit pörögtök a megfogalmazáson?
Kérdező, a csávóval nem vagy párkapcsolatban, így azzal dug, akivel szeretne. Viszont én szexkapcsolatban is elvárnék némi őszinteséget, legalább annyit, hogy vannak-e mások is mellettem vagy sem. Szerintem ennyi jár a másik felé. Ha neked nem oké, hogy nem mondja el vagy mások is vannak, akkor hagyd ott, megteheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!