Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/20 anonim válasza:
Nem! A saját jogomon szeretnék létezni, és a maximumot kihozni magamból.
2/20 anonim válasza:
"Hercegnönek lenni különben nem jó, én is voltam valaha. De az ö sorsuk az elefántcsonttorony, meg a magânyos várakozás… a kirâlyfiról pedig olykor kiderül, hogy ö is sârkány, csak emberi formában…"
3/20 anonim válasza:
Én önmagam szeretnék lenni, pl beképzelt meg orrfennhordós nem; meg ilyen előkelő estekre nem szívesen járnék, még sima bulikba sem; szóval ilyen gróf pl nem szívesen lennék meg ilyen etikett dolgokat hogy tanuljak meg ---nem akarom:) Meg hogy pl mi számít modortalanságnak úri környezetben; szóval csak akkor lehet pl boldog valaki, ha önmaga lehet; szal gazdagnak lenni tutkó jó, de csak szabadon. Én nem etikettelnék meg királykodnék; ilyen szeretnék lenni, mint most, csak egy gazdagabb formában lehetőleg; de amúgy nem ilyen követelmény meg előfeltétel, hogy a pasim pl pénzes legyen nagyon kiemelkedően. Legyen cuki, empatikus, jószívű, őszinte, intelligens. Meg még külsőre is számomra dögös, vonzó. Amúgy a bulikat, partikat, összejöveteleket nem igazán szeretem; inkább járom a természetet; vagy gépezek itthon:):)
4/20 anonim válasza:
Ezért nem akartam soha gazdag pasit!
5/20 anonim válasza:
Gazdag úrinő akarok lenni, pasi nélkül.
Tök furi, hogy pont pasiktól látni itt mindig, hogy egy nő vagyonát csak férfihoz kötve tudják elképzelni. Nem csoda, hogy ennyi keserű barom van.
6/20 anonim válasza:
Én egy csóró pasi mellett vagyok úrinő, szintén csórón:D de ez csak pénz...
Mondtam is neki h remélem nem lesz nagy arca ha véletlenül meggazdagszik, mert akkor viszontlátásra :D
7/20 anonim válasza:
Kb 8 éves koromig ez volt a vágyam, de aztán kifejlődött a személyiségem. Javaslom, te is lépj túl ezeken a képzelgéseken, legyél akár nő, aki erre vágyik, vagy férfi, aki abban a hitben él, hogy ez minden nő álma.
8/20 anonim válasza:
A lányok a kommunizmust szeretik,megvetik a gazdagokat és az úri dolgokat.
9/20 peca1000 válasza:
Én lennék úrifiú egy gazdag, fiatal dögös kis pipi mellett. :D
Báró von Blökipóz nevet is felvennèm :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!