Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gazdag pasik! Milyen nőt látnátok magatok mellett (kívül belül)?
*pénzes
Elírtam bocsanat
Olyat, aki illik hozzám.
Vagyis jó az anyagi háttere, rendezett családból származik, inkább természetes szépség, fontos neki az egészséges életmód, stb.
A cicamicák sem vonzanak és jó nekem a kis hibrid autóm, szóval én sem vagyok az esetük. Nekem olyan csaj kell, akinek nem kell elmagyarázni, miért fontos a környezetvédelem.
Egy olyan nő, akiből kinézem, hogy jó anyja lenne a közös gyerekeinknek, nem csak ágybetétnek jó.
De ezen kívül többet szeretne az élettől, minden téren megtalálja a helyét. Nem fog félbolondként keringeni a lakásba, hogy nincs mit csinálnia, amikor bekerülnek suliba.
A legjobb talán az az eset, ha van egy saját, működő kis vállalkozása, amivel el tudja magát foglalni, kiéli a karrier utáni vágyát, de bőven marad idő mellette a családra is.
Lehet, hogy a tipikus pénzes pasi alatt te az ilyen kisstílű drogbárókat érted, akik terepjáróval tolakodnak a belvárosi forgalomban, és ott feszít mellettük a popsifüles.
De hidd el, hogy van az a társadalmi réteg, ahol a havi 500 ezer már csak apró, és egyszerűen kínos lenne egy ilyen libával megjelenni egy társasági eseményen. :)
Apropó: legalább egy-két idegen nyelven beszéljen a nő folyékonyan. Már csak azért is, mert nagyon szexi. :)
Tudom tudom, van az a réteg, az a normális ha valakinek a természetes tetszik. Tőlem sem ijedtek meg reggel :)
Koszonom a valaszt!
3. vagyok. :)
Ebédszünet még a gazdag pasiknak is jár. :) Miért ne írogathatnék ide, vagy bárhová máshová? Sajnos a többi humoroldal már mind lájkvadász lett. :(
Nem járnak ide gazdagok, márpedig azért nem, mert a feltett kérdések mindegyike orvosolható anyagiakkal, így okafogyottá válik az itteni megjelenés.
- a suta válaszokon való szórakozás("milyen vicces már", haha) helyett utaznak, jókat esznek, kikapcsolódnak.
-képzett, fizetett szakemberhez fordulnak(pszichiáter, ügyvéd, orvos, prostituált)
-vásárolnak egy új autót vagy 10 pár cipőt és máris jobb kedvre derülnek
- nem gond a válás, szétköltözés, új barát vagy barátnő szerzés, gyermekelhelyezés
és így tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!